proidea.hu online termékinformációs katalógus

Újdonság a MEVACO PerfAction perforált lemeze


2016. február 18.

Alkalmas képek, céglogók, piktogramok, számjegyek megvalósítására

A MEVACO PerfAction olyan új technológia, amely különböző méretű lyukak perforálásával lehetővé teszi fotók, céglogók, piktogramok és számjegyek perforált lemezen történő ábrázolását - mindezt a színárnyalatok és árnyékok lenyűgözően valósághű, háromdimenziós hatású megjelenítésével.

Ezt a technikát alkalmazta az altomünsteri művész, Michael Krause a dachaui Sparkasse Bernhard Rückert belsőépítész által átépített ügyfélterének kialakításakor. A képzett kőfaragót, aki a müncheni képzőművészeti akadémián, illetve Londonban a Goldsmith College-ban végezte tanulmányait, gyakran foglalkoztatja a képi élmény és az anyag ötvözése. „Nem akartam puszta ábrázolást” - magyarázza Michael Krause - "hiszen az nem felelne meg a Sparkasse imázsának, amely nemcsak a környék társadalmi középosztályának elkötelezett támogatója, de a régió művészeinek legnagyobb nem állami mecénása is.“

A MEVACO perforált lemezén ábrázolt fotó kiválasztásakor két alapgondolat is ugyanarra az eredményre vezetett: „Dachau egyrészt a vizek városa, számos folyóval, amelyeken hidak vezetnek át" - mondja Michael Krause - "másrészt a hidak megtalálhatók az euró bankjegyek hátoldalán is. Így magától értetődő volt, hogy az allegóriát, miszerint a hidak embereket hoznak össze, a bank ügyfélterében is alkalmazzuk."
Széleskörű gyűjteményéből Michael Krause a görög Epirus városhoz közel eső Kokoros-hidat választotta, amely lendületes ívei párhuzamban állnak a tér adottságaival, az ívelt fallal, illetve az íves bejárattal.

A fotót az osztrák Fotoblech cég számítógépes programjával alakították át, és a MEVACO PerfAction öt, 2,00 mm vastag alumínium lemezére perforálták, amelyeket a RAL 9010 tiszta fehér színű porszórás után Michael Krause elhelyezett a térben.
A dachaui Sparkasse marketingvezetője, Christoph Zahn számára megérte a befektetés: "Ügyfeleink olyan kellemes teret kaptak, amely nyugalmat sugároz, ugyanakkor tele van energiával. Visszajelzéseink pozitívak."

A PerfAction perforált lemezek letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a MEVACO munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-7100 Szekszárd, Rákóczi út 94.
Telefon: +36 74 529 555
Fax: +36 74 529 550
E-mail:
Web: www.mevaco.hu
Tóth Petra
értékesítési vezető +36 74 529 555
   
   
   
A MEVACO Európa egyik vezető expandált és perforált lemez gyártója. Kínálatát hullám- és ponthegesztett rácsok, valamint a termékek beépítését könnyítő tartozékok teszik teljessé. "Lenyűgözően egyszerű" - hangzik a MEVACO ígérete, legyen szó akár termékeiről, akár szolgáltatásairól. Ezt bizonyítják a sokszínű termékkínálat, a sokoldalú alkalmazási lehetőségek, az egyedi méretre történő gyártás és nem utolsó sorban a MEVACO-termékek esztétikus megjelenése. A MEVACO vásárlói az online shopban éppúgy, mint telefonon azonnali információt kapnak a termékekről és a szolgáltatásokról, az all inclusive árról, továbbá egyszerűen és gyorsan rendelhetnek akár már egy darabtól.
Kulcsszavak:  MEVACO  PerfAction  perforált  lemez  lyukasztás