proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új GRUNDIG ultra alacsony fényérzékenységű IP CCTV kamera


2017. augusztus 04.

Kifejezetten gyenge fényviszonyok melletti profi képalkotásra fejlesztették ki


GRUNDIG ultra alacsony fényérzékenységű IP CCTV kamera

Mit tekintsünk ultra alacsony fényérzékenységnek? A GRUNDIGg új, ONVIF Profile S és Profile G kompatibilis, kifejezetten gyenge fényviszonyok melletti profi képalkotásra kifejlesztett (GCI-K5687T) FULL HD IP CCTV kamerája esetén a 0.005 lux-ot (F1.2), nappali (színes) üzemmódban. Ez azt jelenti, hogy olyan sötétben is képes a színes képalkotásra, ahol számos versenytársa már a fekete-fehérrel is csak szenved. A GCI-K5687T kamerát DC-vezérelt autoíriszes 8–32 mm-es, motoros zoom autofókusz optikával látta el a gyártó. A fényérzékenység másik titka a 2 megapixeles, 1/1.8"-os progresszív kiolvasású Sony ExmoR STARVIS CMOS. Az 1/100 000 maximális zársebességnek köszönhetően a nagy sebességgel száguldó autóknál is hatékonyan lehet a rendszámot leolvasni. A 60 Fps frissítési sebesség és a 120 dB WDR már csak ráadás. Ellenben, ha mindezeket összetesszük, akkor egyértelműen kiderül, hogy a GCI-K5687T az egyik leghatékonyabb megoldás lehet a forgalomfigyeléshez, rendszám leolvasáshoz. Nem véletlenül lett a GRUNDIG TOP LINE kategória zászlóshajója. Persze, ha olyan külső (esetleg belső) területet szeretnénk megfigyelni, ahol nem megoldott a megfelelő megvilágítás – de szeretnénk minél nagyobb időintervallumot színesben rögzíteni – ott is tökéletesen megállja a helyét.

A hagyományos kamera és a GRUNDIG ultra alacsony fényérzékenységű kamera összehasonlítása

Standard kamera
 
GRUNDIG ultra alacsony fényérzékenységű kamera

Standard kamera
 

GRUNDIG ultra alacsony fényérzékenységű kamera

A GRUNDIG új kamerája nagy teljesítményű (100 méter hatótáv) integrált IR sugárzóval rendelkezik. Magától értetődik, hogy intelligens fényerő szabályozás is hozzátartozik, így nem vakul meg, ha a célobjektum jóval közelebbről veri vissza a fényt.

A GCI-K5687T kiegészítő szolgáltatásai közt (a mozgásérzékelésen felül) megtalálhatjuk a virtuális határvonal átlépés funkciót, mely jelezheti a védett területre történő behatolást és/vagy annak elhagyását. Mindezeken túl élhetünk még az arcdetektálás, hangriasztás („sikoly”), szabotázs (letakarás/lefestés) és mozgásirány-érzékelés, valamint „otthagyott” csomag azonosítás funkciókkal.

Ha a GRUNDIG ultra alacsony fényérzékenységű IP CCTV kamerával kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: 7631 Pécs, Megyeri út 119.
Telefon: +36 72 449 228
Fax: +36 72 449 228
E-mail:
Web: www.ldsz.hu
Web: www.identivision.hu
Tóth Krisztián
irodavezető +36 1 302 4077, +36 20 214 6677
   
   
   
   
Az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. 1993 óta segíti a bűnmegelőzést kiváló műszaki színvonalat képviselő, mégis bárki számára elérhető árszínvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal. Az LDSZ Kft. Magyarország egyik vezető biztonsági videó és behatolás-jelző forgalmazója. Biztonsági rendszereik komplexek, a legkisebb üzlethelyiségtől a nagyáruházig, a családi háztól a nagyüzemig minden egyedi igény kielégítésére alkalmasak. A behatolás-jelző riasztórendszereken túl intelligens tűzjelző rendszerek, digitális és analóg megfigyelőrendszerek (akár rejtett kamerákkal is), beléptető rendszerek, fizető parkoló és kültéri infra sorompós rendszerek tervezését és kivitelezését is vállalják.
Márkanevek: IdentiVision, Grundig
További hírek a Kamerák, kamera adapterek termékkategóriában
További hírek az Épületautomatizálás, biztonságtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  LDSZ  GRUNDIG  ultra  alacsony  fényérzékenységű  IP  CCTV  kamera  Grundig  ultra  low  light  camera  biztonsági  kamera  videó  megfigyelő  rendszer