proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új ege ReForm Ecotrust szőnyegek a Top Trade kínálatában


2018. február 07.

Az Artworks és Terra kollekciók a Stockholm Furniture Fair 2018 kiállításon mutatkoznak be

A dán ege a már jól ismert ReForm család két új, 100%-ban újrahasznosított anyagból készült, tekercses és modulszőnyeg kollekcióját, az Artworks és Terra kollekciókat mutatja be a Stockholm Furniture Fair 2018 kiállításon.

ege ReForm Ecotrust szőnyeg kollekció - Artworks

Az 1950-es évek New York-i absztrakt expresszionista mozgalma óriási hatással volt a művészetre. A ReForm Artworks Ecotrust kollekcióban ezek az erős képek a festőállvány vásznairól a padlóra költöztek. Váltakozó magasságú, tűzött buklé szálszerkezet határozza meg az alakzatokat, az ecsetvonásokat és a rétegeket a három (Angle, Assemble és Connect) összehangolt mintában.

ege ReForm Ecotrust szőnyeg kollekció - Artworks

ege ReForm Ecotrust szőnyeg kollekció - Terra

A többdimenziós ReForm Terra Ecotrust kollekció lenyűgöző erdei, óceáni és sivatagi tájakat transzformál absztrakt padlófelületekké az organikus és lágy mintákkal. A változatos szálstruktúra folyamatosan új részleteket tárnak fel az éber szemek előtt: egy hegylánc, egy mély erdei tó vagy egy mező képét.

ege ReForm Ecotrust szőnyeg kollekció - Terra

A ReForm Terra és Artworks szőnyegek felülete ECONYL® fonalból készül, melyet használt halászhálókból és újrahasznosított anyagokból állítanak elő. A szabadalmaztatott Ecotrust hátlappal ellátott szőnyegek valóban zöld választásnak számítanak. Modul- és padlószőnyegként is rendelkezésre állnak.

Az ege ReForm Terra és Artworks szőnyeg kollekciókat jobban megismerheti, ha a hír alatti képre vagy terméknévre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Top Trade Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
ege padlószőnyegek

A dán ege egyedülállóan gazdag színvilágú, exkluzív design szőnyegpadlói, modul szőnyegei és futószőnyegei 8 különböző közületi minőségben (630-tól 1400g/m² súlyig), 100% poliamid, illetve 80% gyapjú / 20% poliamid összetételben, öt év gyártó művi garanciával készülnek.A több mint ezer mintát és színállást felölelő kollekcióban egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és modern minták, az irodai és a szállodai rendeltetésű termékek.

Az Ege gyárban alkalmazott Millitron festési eljárásnak és a CAD/CAM tervezésnek köszönhetően szinte végtelen lehetőség nyílik a tervezett belső térhez legjobban illeszkedő színállás kiválasztására, illetve 100%-ban a megrendelő tervei alapján, egyedi mintázással történő gyártásra. A háromféle hátoldallal (textil, latex, extra hangszigetelő) szállítható szőnyegek között minden funkciónak, esztétikai igénynek megfelelő típus megtalálható.

Alkalmazási területek: szállodák, a vendéglátó- és szórakoztató ipar, irodák, lakások.


Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 221 8926
Telefon: +36 1 383 2131
Fax: +36 1 383 2935
E-mail:
Web: www.burkolatok.hu
Katona Beáta
termékmenedzser +36 30 459 4538
   
   
   
   
A Top Trade Export-Import Kft. 1990-ben alakult, elsősorban közületi célra szánt, minőségi padlóburkolatok (padlószőnyeg, szőnyegpadló, gumi, pvc), sportburkolatok, gumipadlók, gumiburkolatok, szennyfogó szőnyegek, szőnyegalátétek, vinil és textil tapéták importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. A cég beszállítói nagy múltú, rangos európai cégek. A Top Trade minden termékcsoportban igyekszik valami különlegeset nyújtani megrendelőinek.
Márkanevek: Amtico, Altro, Flotex, Upofloor, Ege, Vescom, Mondo, Interfloor, Nuway, PERGO
Hír
Ege ReForm Ecotrust szőnyegek a Top Trade kínálatában
2015.07.07    
További hírek a Szőnyegpadlók termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Top  Trade  ege  ReForm  Ecotrust  szőnyeg  Artworks  Terra  kollekció  padlószőnyeg  modulszőnyeg  szőnyegpadló