proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Consystec táblákat mutattak be a frankfurti Viscom kiállításon


2016. november 24.

Acél-üveg kombináció a legmodernebb technológiával

A Consystec GmbH, mint minden évben, idén is nagy sikerrel vett részt a 2016. november 2-4. között, a frankfurti vásárközpontban megrendezett Viscom kiállításon.

A Consystec GmbHitt mutatta be legújabb termékcsaládját, mely a hagyományos, minőséget és eleganciát sugárzó acél-üveg kombinációt ötvözi a legmodernebb technológiával. Az új táblák, melyekben a nyomtatott információhordozó szerepét már
e-ink, illetve digitális LED kijelzők vették át, osztatlan sikert arattak a meglévő és a leendő ügyfelek, a látogatók körében.
Ha az új Consystec táblákkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Consystec GmbH Magyarországi Vezérképviselete munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-3200 Gyöngyös, Vármegyeház tér 1.
Mobil: +36 20 262 6761
E-mail:
Web: www.consystec.hu
   
   
   
   
A Consystec fő profilja az épület külsők és a belterek számára készülő tábla-, eligazító-, valamint hirdető rendszereknek a tervezése, kivitelezése, különös tekintettel azok egyedi alkatrészeire. A cég termékeinek a megkülönböztető jegye az, hogy szinte kizárólag a minőséget és eleganciát sugárzó anyagokból, üveg és nemesacél felhasználásával készülnek. A kiforrott, időtálló termékek kínálata mellett az innováció jegyében a digital signage területéről származó legmodernebb megoldások is megtalálhatók a portfólióban.
Márkanevek: Consystec
Kulcsszavak:  consystec  acél-üveg  e-ink  led  tartók  táblák  tájékoztató  rendszerek