proidea.hu online termékinformációs katalógus

Változtatható színhőmérsékletű LED világítótestek a TRACON kínálatában


2018. március 02.

A melegfehér vagy hidegfehér színhőmérséklet ízlés szerint választható

A TRACON bemutatja új LED világítótestjeit, melyeknél nem kell beépítés előtt eldönteni, milyen színhőmérsékletű fényt sugározzanak.

DLTRIO süllyesztett világítótest színhőmérséklet kapcsolóval

Az elsősorban üzletek megvilágítására ajánlott típus különlegessége, hogy az IP54-es védettsége miatt időszakosan vizes helyiségekben is felhasználható, valamint beépített színhőmérséklet-választó kapcsolóval is el van látva. Az utóbbi lehetőség azokban az üzletekben lehet előnyös, ahol a termékválaszték változik és a termékek színéhez eltérő színhőmérséklet passzol. Például egy arany/barna színezetű termékpalettánál a meleg fehér, míg egy ezüst színű terméknél viszont inkább a hidegfehér színhőmérséklet az, ami igazán kiemeli a terméket. A DLTRIO LED mélysugárzók esetében 3000, 4000 és 5700 K színhőmérsékletek közül lehet választani, melyek esetében 2280, 2650, illetve 2450 lm fényáram biztosítható.

LUFO mennyezeti világítótest színhőmérséklet kapcsolóval

A LUFO mennyezeti világítótestek IP65-ös védettsége akár a kültéri szerelést is lehetővé teszi. Fényerejük Triac típusú fali fényerő-szabályzókkal változtatható és ugyancsak rendelkeznek színhőmérséklet kapcsolóval. Ezek a műszaki paraméterek az elegáns vonalvezetéssel karöltve a LUFO lámpatesteket valóban bárhol „bevethetővé” teszik. A falra és mennyezetre, kültérre és beltérre egyaránt szerelhető LUFO LED fali lámpatestek esetében 3000, 4000 és 5700 K színhőmérsékletek közül lehet választani, melyek esetében 2450, 2600, illetve 2500 lm fényáram biztosítható.


A Tracon DLTRIO és LUFO változtatható színhőmérsékletű LED világítótestek adatait megtalálja, ha az alábbi termékképekre kattint: az előbbit a beépíthető világítótestek termékismertetőjének E1/24. oldalán, az utóbbit a fali világítótestek termékismertetőjének E1/31. oldalán. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a TRACON Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Tracon beépíthető világítótestek

Beltéri, beépíthető, 120°-os sugárzási szöget biztosító optikával rendelkező kerek LED körsugárzók és négyzet alakú LED sugárzók, valamint LED panelek. Ez utóbbiakhoz opcionálisan mennyezeti és függesztett szereléshez szükséges készletek is elérhetők, valamint eltérő műszaki adatokkal rendelkező (eltérő teljesítmény, színhőmérséklet, teljesítmény, keretszín, méret, fényerőszabályzás) kivitelek is megrendelhetők. A lámpatestek a hálózati működtetéshez szükséges meghajtó egységeket és a LED fényforrásokat egyaránt tartalmazzák. A kínálathoz tartoznak még TLC lámpatestek spot fényforrásokhoz IP20 védettséggel, valamint kompakt fénycsöves süllyesztett lámpatestek IP40 védettséggel.

Tracon fali világítótestek

LED műanyag fali lámpatestek mozgásérzékelővel, IP20, IP44 vagy IP54 védettséggel, 270-346 mm közötti átmérővel. A biztonsági funkciókkal rendelkező változatok 276 vagy 296 mm-es átmérőben kaphatók. Ezek nagy előnye, hogy a természetes világítás nélküli terekben is egy energiatakarékos alapfényt adnak, valamint járulékos biztonsági iránymutatást adnak a térben közlekedő személyekről is, illetve az, hogy szakaszos üzemben a tápfeszültség nélküli üzemidő lényegesen hosszabbá válik. LED fali lámpatestek kaphatók még 276 vagy 320 mm átmérőben is IP65 védettséggel. Kör alakú fali, IP54 védett műanyag lámpatestek 270 vagy 360 mm átmérővel kaphatók. Az üvegburás fali- és mennyezeti lámpák (UFO lámpák), IP20 védettséggel, 300 mm átmérővel érhetők el.

Cég
Székhely: H-2120 Dunakeszi, Déli Ipari Park, Pallag u. 23.
Postacím: H-2120 Dunakeszi, Dunakeszi 1. Pf.: 165
Telefon: +36 27 540 000
Fax: +36 27 540 005
E-mail:
Web: www.tracon.hu
Vevőszolgálat
  +36 27 540 000
   
   
   
   
A TRACON Budapest Kft. fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, továbbá az ezek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki tanácsadás. Partnereik több, mint 7.500 cikk közül választhatnak, és vásárolhatnak igényeik szerint. E cikkeknek kb. 90%-a raktárról elérhető, és a megrendelt termékeket Magyarország területén a megrendeléstől számított 24 órán belül munkanapokon szállítmányozó partnerek segítségével kiszállítják. Termékeik minőségének záloga a jól felszerelt laboratóriumaikban rajtuk folyamatosan végzett típusvizsgálati tesztek végrehajtása és a cég által folyamatosan működtetett és megújított ISO 9001 szabvány szerinti Minőségirányítási Rendszer használata.
Márkanevek: Tracon
Kulcsszavak:  Tracon  DLTRIO25W  LED  mélysugárzó  LUFOD25W  LED  fali  lámpatest  változtatható  színhőmérséklet  fényerő-szabályozható  lámpa  világítótest  mennyezeti  lámpa  süllyesztett  világítótest