proidea.hu online termékinformációs katalógus

Teljesen megújult a SCHNEIDER Fenster nyílászáró családja


2006. november 07.

Az új termékcsaládok: Elegant, Construkt, Massive és Classic

A Schneider Investment Kft. a 2006-os évben jelentős fejlesztéseket hajtott végre, így a népszerű SCHNEIDER Fenster nyílászáró családja teljesen megújult. Az idei beruházások következtében az üzem területe 1700 m2-re bővült, a korszerű Elumatec gépsor februárban történt beüzemelése óta pedig a cég napi 100-120 db. nyílászárót tud gyártani a megszokott kiváló minőségben és rövid szállítási határidővel.

A SCHNEIDER Fenster nyílászárók az idei évtől kizárólag a kiváló minőségű német GEALAN S 8000 IQ profilrendszerből készülnek. A 74 mm széles profilrendszer 4 és 6 légkamrás kivitelben biztosítja az U=1,4 W/m2K hőátbocsátási értéket. A termékeket minimum U=1,4 W/m2K üvegezéssel látják el, így a fentiekből adódóan ez a hőszigetelés a nyílászáró egészére igaz. A mai trend szerinti kivitelben kívül-belül íves szárnykialakítás, és a szürke gumizás jár minden nyílászárókhoz.

A fejlesztések eredménye négy termékcsoport:

 • Elegant termékcsalád: 74 mm-es, 6 légkamrás profilrendszer, íves szárnykialakítás, szürke gumizás, U=1,4 W/m2K üvegezés, résszellőző.
  Ez a legnépszerűbb termékcsalád, a legtöbb családi és társasházba, ipari létesítménybe ilyen esztétikus nyílászárók kerültek.
 • Construkt termékcsalád: 74 mm-es, 6 légkamrás szárny és 4 kamrás tok profil, íves szárnykialakítás, szürke gumizás, U=1,4 W/m2K üvegezés, résszellőző.
  Az Elegant-hoz képest csak a tokprofil változott. Ez a speciális tok lehetőséget biztosít arra, hogy a meglévő nyílászárók cseréje tokbontás nélkül megtörténhessen, megtartva az Elegant termékcsalád minden kiváló tulajdonságát.
 • Massive termékcsalád: 74 mm-es, 4 légkamrás profilrendszer, szögletes szárnykialakítás, szürke gumizás, U=1,4 W/m2K üvegezés.
  Ez a termék bejárati portálok masszív kialakításához ajánlott, igen erős inerciális merevítések miatt.
 • Classic termékcsalád: 74 mm-es, 4 légkamrás profilrendszer, szögletes szárnykialakítás, szürke gumizás, U=2,8 W/m2K üvegezés.
  Ez a termékcsalád olyan területekre ajánlott, ahol minden fillér számít, de a széles profilrendszer előnyeit nem kívánják feladni.
 •  

  Cég
  Székhely: H-2318 Szigetszentmárton, Ráckevei út 1.
  Telefon: +36 24 456 385
  Telefon: +36 24 456 744
  Fax: +36 24 456 317
  E-mail:
  Web: www.schneider.hu
     
     
     
     
     
     
  A Schneider Investment Kft. a termelői tevékenységét 1999 július 1-től kezdte meg, melyet 10 éves építőipari hátérre alapozott. Az eltelt idő alatt a dinamikusan kiépülő értékesítési hálózatnak, és a felhasználók megelégedettségének köszönhetően a termelés egyre intenzívebben fejlődött. Mára jelentős fejlesztéseket valósított meg, melynek eredménye egy új, 1500m2-es gyártócsarnok raktárokkal és bemutatótermekkel.
  További hírek a Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek termékkategóriában