proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújultak a Q&P 4"-os kútszivattyúk


2007. június 18.

A Q&P kútszivattyúk az eddigi bronz helyett rozsdamentes acél felső csatlakozó résszel kaphatók.

  A szigorú környezetvédelmi és egészségvédelmi előírások miatt a Q&P kútszivattyúk az eddigi bronz helyett rozsdamentes acél felső csatlakozó résszel kaphatók (QS4X típusok).

Megmaradt a műanyag fejes változat (QS4P típusok) is, mely lakossági felhasználásra tökéletes és árban kedvezőbb a rozsdamentes acél sorozatnál. A szivattyú háza mindkét típusnál rozsdamentes acél, a járókerekek anyaga Noryl. A különleges lebegőgyűrűs kialakítás miatt a Q&P szivattyúk a homokos magyar kutakból is megbízhatóan szállítják a vizet a felszínre anélkül, hogy a kopás miatt a szivattyú teljesítménye visszaesne.

A kényelmes és egyszerű üzemeltetéshez az üzemi kondenzátorral és beépített hővédelemmel ellátott típusok ajánlhatók.

 

Cég
Székhely: H-2049 Diósd, Vadrózsa utca 13.
Telefon: +36 23 545 293
Fax: +36 23 545 093
E-mail:
Web: www.profilaxis.hu
   
   
   
   
   
Vegyszerek átfejtése, oldása, az oldat adagolása, technológiai folyamat paramétereinek mérése, adagolószivattyúk szabályozása, hálózati víz nyomásfokozása, iszapok és nehezen folyós anyagok továbbítása, átemelése... A PROFILAXIS Kft. 1990 óta foglalkozik az említett berendezések forgalmazásával, telepítésével, szervizelésével, szaktanácsadással, valamint az egyes résztechnológiák megvalósításával.
Márkanevek: DP-Pumps, Milton Roy, Milton Roy Mixing, Sensorex, Joval, Kirloskar, Walchem, Toyo, FTI (Finish Thompson Inc.), Pumpex, GWS (Global Water Solutions), PXLOW, Berger (korábban EDO)
További hírek a Csőkút búvárszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Szivattyúk, keverők termékkategóriában