proidea.hu online termékinformációs katalógus

Milliken Initio Function Plus, az új kemény hátoldalú modul szőnyeg kollekció


2017. január 06.

A Function Plus hátoldal különösen erős méret- és hőstabilitással bír, flexibilissé és könnyen kezelhetővé teszi a szőnyeget

A Milliken kutatócsapata kifejlesztette az egyedi összetételű Function Plus hátoldalt, amely különösen erős méret- és hőstabilitással bír, még úgy is, hogy 10%-kal könnyebb más kemény hátoldalú modulszőnyegnél. Ez azt jelenti, hogy azok a szőnyegmodulok, amelyeknek Function Plus hátoldala van, sokkal flexibilisebbek, könnyebb könnyebb vágni és lerakni őket, ezáltal időt és pénzt spórolhatunk. A kemény hátoldalú Function Plus szőnyegkollekció olyan irodaterek esetén kínál megoldást, ahol az akusztika és a komfort nem az elsődleges szempont között van, vagy a projekt költségvetése szűkös.

A Function Plus-t úgy tervezték, hogy tartalmazza ugyanazokat a magas teljesítményű összetevőket, mint a már évek óta létező Comfort Plus hátoldal, de kisebb, kb. 6 mm-es magasságú, ami fontos lehet olyan területeknél, ahol a burkolat végleges magassága fixen van megszabva.
A Function Plus rendszer összetevői: módosított bitumen hátoldal, amit egy üvegszövet réteggel és poliészter gyapjúval erősítettek meg. Ezek a rétegek biztosítják a szőnyegek kivételes méret-stabilitását, és hogy a modul padlóburkolatok legjobb tulajdonságait mutathassa meg.
Közel 100 éves környezettudatos tapasztalattal a háta mögött, a Milliken gyártócsoport a világ egyik legfelelősségteljesebb cége. Az Initio Function Plus gyártása egy ISO14001 tanúsítvánnyal igazolt gyárban történik, Angliában, Wiganban. A GUT kritériumoknak megfelelő anyagok felhasználásával készül és a gyártási helyről exportálják. Ezen kívül CRI Green Label Plus tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az Initio család 3 praktikus és könnyen használható design összefoglalója, amit akár együttesen is lehet használni, vagy külön, vagy akár a hozzátartozó alap kollekcióval, a Level-lel. A kollekció különböző organikus és geometriai formákat jelenít meg 12-féle színben.
A fentieken kívül kiegészül még Section Accents családdal, ami pedig élénk, vibráló színű csíkos mintázatú szőnyeg, világosszürke, vagy fekete alapon.

Hozzátéve azt, hogy ez a kollekció egy funkcionális, kemény hátoldalú rendszerrel, a Function Plus-sal rendelkezik, az Initio olyan helyzetekre kínál megoldást, ahol a költségvetés elsődleges szempont, mégis találkozhatunk a közületi követelményeknek megfelelő műszaki tartalommal és esztétikával.
A Milliken Initio padlószőnyeg műszaki katalógusait elérheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Decor Floor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G.
Telefon: +36 1 246 2312
Fax: +36 1 247 0768
E-mail:
Web: www.decorfloor.hu
Decor Floor ügyfélszolgálat
   
   
   
   
A Decor Floor Kft. 1997-ben alakult, a mai napig 100% magyar tulajdonban van. A cég fő tevékenysége a közületi felhasználásra alkalmas hideg- és melegpadló burkolatok gyári képviselete és nagykereskedelme. Vásárlóik azon beruházók, generálkivitelezők, akiknek fontos, hogy magas színvonalú burkolóanyagokat és szolgáltatást kapjanak. Szolgáltatásuk nem merül ki az értékesítésben, a projekteket végigkövetik a tervezéstől egészen a használatig. Tervezési szinten tanácsadás az építészeknek az anyagok kiválasztásban, elsődleges figyelemmel a használat során felmerülő problémák kivédésére (tisztántarthatóság, igénybevételnek megfelelő anyag kiválasztása).
Márkanevek: Milliken, Floorgres, Modulyss, Laminam, Gerflor
További hírek a Szőnyegpadlók termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Decor  Floor  Milliken  Initio  Function  Plus  kemény  hátoldal  modulszőnyeg  modul  szőnyeg  szőnyegpadló  padlószőnyeg