proidea.hu online termékinformációs katalógus

2017-ben megújultak egyes Hoesch szendvicspanelek és megváltozott a termékpaletta


2017. június 08.

Széleskörű műszaki adatszolgáltatás érhető el a termékismertetők mellett

2017-ben megújult a Hoesch szendvicspaletták jelentős része, és ezzel egy időben a teljes termékpaletta változásokon esett át. Ezek a változások nyomon követhetők a cég kiadott új termékkatalógusában valamint a Proidea online katalógus aktualizált Hoesch termékoldalain, ahol a letölthető termékismertetők mellett széleskörű műszaki adatszolgáltatás érhető el.

Szendvicspanelek:
A fokozott tűzvédelmi igényekhez igazodva a keményhab hőszigetelés IPN-re változott, bizonyos termékek esetében pedig a még magasabb követelményeket és a költséghatékonyabb megoldásokat szem előtt tartva Quad Core szigetelő maggal is készülnek panelek. A habanyag összetételének változása mind a 4, Magyarországon gyártott szendvicspanelt érinti.

Hoesch Thermodach

A korszerű energetikai követelményeknek tetők esetében a már Magyarországon gyártott Thermodach 195 vastagságú tetőpanel is megfelel. Az illeszkedő tetőbevilágító a legkorszerűbb tűzvédelmi paraméterekkel rendelkezik.

Hoesch Isowand design

Hoesch Thermowand v>80 mm

Hoesch Thermowand v<80 mm

EMS Isolier Hűtőházi panel

A jól bevált és a hűtőházak kivitelezői számára ismert EMS isolier hűtőházi panel 2017-től a legkorszerűbb Quad Core hőszigetelő maggal is elérhető,lehetővé téve az azonos követelményeknek megfelelő de vékonyabb szerkezeti vastagsággal rendelkező panel alkalmazását.

Az elmúlt évben bevezetett Isorock 1200 mm kőzetgyapotos panel a járatos 1000 mm fedési szélességgel is forgalomba került, látszó és rejtett rögzítéssel egyaránt.


Lemeztermékek:
A Hoesch Építőelemek igen nagy hangsúlyt fektet az innovációra, a már jól ismert termékek folyamatos fejlesztésére is.
 
Hoesch Siding Plusz

A ismert burkolati rendszer, Hoesch Siding Plusz kiegészítő elemeinek (sarokprofilok L ill. U alak) szélesedő választéka, a szinte már nagytáblás elemek bevezetése, valamint a még igényesebb homlokzati megjelenés biztosítása érdekében a standard, minden típus esetén 1,25 mm lemezvastagság alkalmazása, az magasabb szintű követelményekhez igazodik.
Additív Födém

Egyre nagyobb igény mutatkozik a speciális számos előnnyel járó, igen gyors kivitelezést biztosító Additív födém alkalmazása iránt. Az Europa-szerte ismert rendszer alapját képező TRP200 profil Németországban készül . A tervezők és a kivitelezők számára teljes körű műszaki adatszolgáltatás elérhető a gyártónál.

A termékek racionalizálása elkerülhetetlen, aminek eredményeképpen, a termékpalettán megszűnt az íves donga (hengerléssel létrehozott íves trapézlemez) és a speciális technológiával gyártott poligonív.


Az újdonságokkal kapcsolatban további információkért, letölthető anyagokért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Hoesch Építőelemek Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Hoesch® isowand design szendvicspanel

A Hoesch Isowand design olyan rejtett rögzítésű, hőszigetelt falpanel rendszer, mely vízszintesen és függőlegesen egyaránt elhelyezhető. A széles színpaletta és az elhelyezési szabadság teret ad a tervezői fantáziának. Azon épületek esetében alkalmazható, ahol az állandó belső hőmérséklet +4 °C-nál magasabb. A hőszigetelő mag általánosan használt anyaga a zártcellás kemény FIREsafe, IPN hab.rendszer, mely vízszintesen és függőlegesen egyaránt elhelyezhető. A széles színpaletta és az elhelyezési szabadság teret ad a tervezői fantáziának. Azon épületek esetében alkalmazható, ahol az állandó belső hőmérséklet +4 °C-nál magasabb. A kemény PIR hab töltés és a fugákba gyárilag felvitt tömítőszalag a lehető legjobb hőszigetelést biztosítja. Gazdasági előnye a különösen csekély önsúly és az azonnali szerelhetőség.

Cég
Székhely: H-6055 Felsőlajos, Fő utca 36.
Telefon: +36 76 555 085
Fax: +36 76 555 176
Mobil: +36 30 407 30 02
Web: www.hoesch-bau.com/hu
   
   
   
   
   
A Hoesch mint márkanév 1992 óta ismert a szendvicspanel- és trapézlemez kereskedelem magyarországi piacán. A Hoesch Építőelemek Kft. által forgalmazott lemeztermékek és szendvicspanelek elsősorban csarnoképületek kivitelezéséhez nyújtanak megoldást. A pontos méretre gyártott elemek rövid határidővel közúton történő szállítással kerülnek a beépítés helyszínére.
Márkanevek: Hoesch
Kulcsszavak:  Hoesch  szendvicspanelek  lemeztermékek  újdonság  Hoesch  Thermodach  Hoesch  Isowand  design  Hoesch  Thermowand  EMS  Isolier  hűtőházi  panel  Isorock  1200  mm  Hoesch  Siding  Plusz  burkolat  homlokzatburkolat  Additív  Födém