proidea.hu online termékinformációs katalógus

Fedezze fel a keret nélküli ablakok szépségét: Thermobel Scena az AGC-től


2018. január 04.

Hőszigetelő üveg függőleges transzparens távtartóval


A hőszigetelés, napvédelem, biztonság & transzparencia kombinációja
A Thermobel Scena egy hőszigetelő üveg függőleges transzparens távtartóval. Használható az AGC low-e termékskálájával és napvédő bevonatos üvegeivel. Válasszon a Thermobel opciók közül és állítsa össze úgy a Scena üvegezést, hogy annak paraméterei tökéletesen megfeleljenek az Ön igényeinek. Sőt, edzett vagy laminált üveg alkalmazásával a biztonsági elvárásoknak is eleget tehetünk. A transzparens függőleges távtartó optimális átlátást biztosít, kiiktatva a vizuálisan zavaró szerkezeti elemeket.

Láthatatlan és neutrális
Ha az antireflektív bevonatos Planibel Clearsight üveget használjuk a Thermobel Scena szerkezetben, az épület üvegezése szinte teljesen láthatatlan lesz. Nincs több zavaró függőleges profil, és a speciális Clearsight bevonatnak köszönhetően a fényvisszaverést 0,8%-ra tudjuk csökkenteni. Ezáltal az üveg szinte láthatatlanná válik, így biztosítva az üvegfelület mögött lévő tárgyak tiszta és pontos érzékelését.


Ha az AGC Thermobel Scena napvédő üveggel kapcsolatban árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni az AGC Glass Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2851 Környe, Üveggyár út 1.
E-mail:
Web: www.yourglass.com
   
Maródi Csilla
alapüveg piacfejlesztési vezető  
Solymosi Bernadett
piacfejlesztési menedzser +36 20 960 4279
Az AGC Glass Europe építészeti síküveg gyártó cégcsoport magyarországi képviselete az AGC Glass Hungary Kft. Kültéri és beltéri üvegmegoldások határtalan skáláját kínálják partnereiknek. Építészeti és beltéri dekorációs üvegek, tükrök, katedrál üvegek, tűzgátló üvegek. Az építészeket és tervező irodákat, valamint magyarországi partnereiket üvegmintákkal, tervezési segédanyagokkal, technikai adatokkal és szakmailag kiválóan felkészült mérnöki gárdával támogatják.
További hírek a Síküvegek termékkategóriában
További hírek az Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  AGC  Thermobel  Scena  keret  nélküli  ablak  üveg  üvegfelület  üveghomlokzat  egybefüggő  üveg  hőszigetelő  üveg  transzparens  távtartó  napvédelem  neutrális  láthatatlan  keret