proidea.hu online termékinformációs katalógus

Íves tetőtéri ablak dongatetőhöz


2008. december 17.

A Fakro egyik legújabb fejlesztése az íves tetőszerkezetek vonalát követi.

A Fakro egyik legérdekesebb fejlesztése az íves tetőszerkezetek vonalát követő, íves faszerkezettel és üvegezéssel készülő, billenő szerkezetű FCS tetőtéri ablak. Nyitása alsó kilinccsel történik, az ívhez tartozó sugár min. 2,5 m. Csak egyedi megrendelésre készül.

Az FCS, csakúgy, mint a többi Fakro tetőtéri ablak, a mechanikai hatásoknak fokozottan ellenálló edzett külső üvegtáblával készül, amire a gyár jégkár ellen örökös garanciát vállal a teljes szerkezetre biztosított 10 év garancián felül.

A 6H-12-6T rétegrendű, nemesgázzal töltött, alacsony emissziós bevonatú, Uüveg=1,0 W/m2K hőátbocsátási tényezővel rendelkező hőszigetelő üvegezés nyáron még hatékonyabb védelmet nyújt a tetőtér felmelegedése ellen, télen megtakarítást eredményez a hagyományos típusokhoz képest.

Az FCS-hez hasonlóan minden típus végleges felületkezeléssel készül. A vákuumos impregnálás után a kész szerkezetre kétszeres lakkréteg kerül, így a jóval több nedvességet felvevő, a fa szálirányára merőlegesen elvágott részek is védelmet kapnak.
Fakro FCS íves tetőtéri ablak

Ha az új FCS íves kialakítású tetőtéri ablakkal kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Fakro Magyarország Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1116 Budapest, Építész u. 8-12.
Telefon: +36 1 365 1432
Fax: +36 1 365 1433
E-mail:
Web: www.fakro.hu
   
   
   
   
   
A FAKRO egy családi kézben lévő lengyel magánvállalat. 1991-ben alakult, ma egyike a legerőteljesebben fejlődő lengyel cégeknek és a világ leggyorsabban fejlődő tetőtéri ablak gyártója.
További hírek a Tetőtéri ablakok termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  tetőtér  ablak  FCS  íves