proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új F5 mosdó és zuhanycsaptelep sorozat


2017. augusztus 02.

Esztétikus víz- és energiamegtakarítás a nyilvános mosdóhelyiségekben

A víz- és energiamegtakarítás a nyilvános mosdóhelyiségekben még sohasem volt ilyen esztétikus. Az F5 csaptelepek elegáns kialakításukkal és innovatív funkcióikkal kápráztatnak el. A termosztátos kiviteleknél az aktív forrázás elleni védelem optimálisan biztosított. A higiéniai egységgel kombinált csaptelepek automatikus higiéniai öblítéseket, és szükség esetén az előírásoknak megfelelő termikus fertőtlenítést tesznek lehetővé. Az összes F5 fali szerelésű keverőszelep rendelkezik egy forrázás- és érintésbiztos safe-touch házzal. A falsík alatti kiviteleknél az új Franke System Box toló-ragasztóperemmel felszerelt, falba süllyeszthető rendszer a biztonságos építményszigetelést teremti meg.

Az F5 csaptelepek megfelelnek az angol BREEAM, és az amerikai LEED zöld épületminősítő rendszerek követelményeinek.

Az F5 sorozat három technológiája

Önelzáró technológia (F5S)
Az összes F5S önelzáró csaptelep az innovatív és nyomástól független Franke FRAMIC kerámiabetéttel van felszerelve. Az új FRAMIC betét lehetővé teszi a vízfolyás pangásmentes, hidraulikus vezérlését és ezzel hozzájárul a tökéletes ivóvíz higiénia biztosításához. Mint mindig, a vizet a nyomógombra történő nyomással lehet megnyitni. A kézmosás után a vízsugár a beállított folyási idő leteltével elzáródik, anélkül, hogy a csaptelepet újból meg kellene érinteni.Önelzáró technológia - opto-elektronikus vezérlés (F5E)
Franke kifejlesztett egy egységes elektronikai modult, amely felhasználás szerint különböző funkciókkal és vezérlési opciókkal programozható. Az opto-elektronikusan vezérelt F5 csaptelepek tökéletesen alkalmasak olyan vizes helyiségekbe, amelyekben a komfort és a biztonság fontos. Amikor az infravörös elektronika egy felhasználó közeledését érzékeli, a szenzor röviden felvillan és aktiválja a vízfolyást. Az integrált higiéniai öblítés funkció gondoskodik az ivóvízhigiéniáról. Az összes elektronikus csaptelep választható elem vagy hálózati üzemmel, és lehetőség van az AQuA 3000 open vízmenedzsment rendszerbe való integrálásra is. Az opcionálisan rendelhető bidirekcionális távirányító segítségével további paraméterek és statisztikai adatok kiolvasására van lehetőség.Egykaros keverő technológia (F5L)
Az F5 egykaros keverők, újdonságként zuhanyfunkcióval is, megbízható komfortot és meggyőző dizájnt ígérnek. Az ergonomikus, jól fogható emelőkar egyúttal a hideg-meleg keverés jelző funkcióját is ellátja. Az integrált kerámiabetét széles beállíthatósági sávjának köszönhetően kiváló keverő tulajdonságokkal rendelkezik és ezen kívül integrált termosztátos forrázás elleni védelemmel is felszerelt. Az opcionális higiéniai egységekkel való kombinációs lehetőségnek köszönhetően ezek az egyedülálló keverő csaptelepek további higiéniai funkciókat kínálnak.Franke System box egységes nyersszerelő készlet

Az új Franke-Systembox az F5 csaptelepek falba süllyesztett szereléséhez rendelkezik egy flexibilis tömítő mandzsettás fokozatmentesen állítható toló-ragasztóperemmel. A hőre lágyuló elasztomer tömítő anyag a szerelésnél meghatározó megmunkálási előnyökkel bír:
  • teljesen vízálló
  • tartósan rugalmas
  • lúgálló
  • szakadásgátló
  • 70 mm széles polypropylen-gyapjúval
Ez teszi lehetővé a falba süllyesztett csaptelepek biztonságos kompozit tömítését a száraz- és nedves építésben. Az újonnan kifejlesztett toló-ragasztóperem a Franke által szabadalmaztatott. A mosdó- és zuhanyberendezésekhez külön kaphatóak a nyersszerelő szettek.

Franke System box egységes nyersszerelő készlet

Az F5 mosdó és zuhanycsaptelep sorozat letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a FRANKE WS Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telefon: +36 20 323 4173
E-mail:
Web: www.franke.com/countries/hu/hu/home.html
   
   
   
Célunk az intelligens rendszermegoldások kínálói között világbajnoknak lenni, egy olyan rendszerrel, mely az étel és a kávé elkészítését élménnyé, a higiéniát ténnyé teszi. Piacvezető szerepünk gyors és összpontosított munkastílust ruház ránk. Termékeinket a minőség és egyedülálló szakértelem jellemzi.
Hír
A világ első kerámia önelzáró betétje a Franke-tól
2017.07.06    
Kulcsszavak:  Franke  F5  mosdó  csaptelep  csap  zuhanycsaptelep  mosdócsap  zuhanycsap  csaptelep  sorozat  önelzáró  elektronikus  csaptelep  bidirekcionális  opto-elektronikus  system  box  framic  kerámiabetét