proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ceresit CM 92 - A speciális ragasztóhabarcs


2018. június 06.

Az új Ceresit CM 92 nagy alakváltozásra képes, így nagy rugalmasságú ragasztást biztosít

A Ceresit következő terméke, melyről az alábbi sorokban lehet olvasni, az a Ceresit CM 92 S2-es, speciális ragasztóhabarcs.

A PremiumFlexnek köszönhetően nagyon rugalmas és nagy alakváltozásra képes a ragasztó, amely csökkentett porképződéssel és meghosszabbított nyitott idővel rendelkezik. Alkalmas kerámia burkolatok, kőporcelán (gres-lapok), Cotto, betonlapok, természetes kövek (elszíneződésre kevésbé hajlamos kövek), üveglapok, üvegmozaik és műgyanta kötőanyagú agglomerált lapok ragasztására bel- és kültérben egyaránt, vékony- vagy közepes ágyazással. A nagy tapadószilárdságának és a feszültség-elnyelő tulajdonságának köszönhetően különösen alkalmas nagyméretű lapok biztonságos fektetéséhez.

A CM 92 nagy rugalmasságú ragasztást biztosít és elviseli a nyírófeszültségeket kritikus aljzatokon is. Alkalmazható fűtött esztrichre, panelos fűtési rendszerekre, gázbetonra, erkélyre, teraszra, homlokzatra, előre gyártott betonelemekre, továbbá friss cementesztrichre, szárazépítő lemezre és merev fa padlószerkezetre. 10 mm vastagságig alkalmas az aljzat egyenetlenségeinek javítására és a felület simítására is.

Érdemes tudni a termékről, hogy szabályozható konzisztenciával rendelkezik, attól függően, hogy fal- vagy padlófelületen alkalmazzuk. Normál klimatikus viszonyok között, az alkalmazást követően már 12 óra elteltével járható és fugázható a leragasztott felület. Amennyiben vízszigetelt felületeken vagy alacsonyabb hőmérsékleten végezzük a ragasztást, akkor lassabb a ragasztó kikeményedése, így a járhatóságát és a fugázhatóságát később éri el a termék.

Az összetétele szintetikus gyanta és módosított cement kombinációja, különböző töltőanyagokkal.

Ceresit CM 92 ragasztóhabarcs
Amennyiben a Ceresit CM 92 ragasztóhabarccsal kapcsolatban árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Ceresit CM 92 ragasztóhabarcs

A Ceresit CM 92 ragasztóhabarcs nagy mértékben képes a deformáció elviselésére. Alkalmas kerámia burkolatok, kőporcelán (gres-lapok), Cotto, betonlapok, természetes kövek (elszíneződésre kevésbé hajlamos kövekhez), üveglapok, üvegmozaik és műgyanta kötőanyagú agglomerált lapok ragasztására bel- és kültérben egyaránt, vékony- vagy közepes ágyazással. A nagy tapadószilárdságának és a feszültség-elnyelő tulajdonságának köszönhetően különösen alkalmas nagyméretű lapok biztonságos fektetéséhez. A CM 92 nagy rugalmasságú ragasztást biztosít és elviseli a nyírófeszültségeket kritikus aljzatokon is. Alkalmazható fűtött esztrichre, panelos fűtési rendszerekre, gázbetonra, erkélyre, teraszra, homlokzatra, előre gyártott betonelemekre, továbbá friss cement esztrichre (felhordható a stabil járhatóság elérését követően az esztrich 5 napos koráig), szárazépítő lemezre és merev fa padlószerkezetre. 10 mm vastagságig alkalmas az aljzat egyenetlenségeinek javítására és a felület simítására is.

Cég
Székhely: H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6.
Telefon: +36 1 372 5555
Fax: +36 1 209 1543
E-mail:
Web: www.cimsec.hu
Web: www.ceresit.hu
Szentgyörgyi László
termékmenedzser  
   
   
   
   
A Henkel Magyarország Kft. – jogelődjeivel együtt – 1987 óta működik Magyarországon. Tulajdonosa a bécsi székhelyű Henkel Central Easten Europe. A vállalat hazánkban három üzleti területen folytatja tevékenységét: Laundry & Home Care, Beauty Care és Adhesive Technologies.
A Laundry & Home Care üzletág olyan jól ismert és nagyrészt piacvezető márkák értékesítésével foglalkozik, mint a Biopon, a Persil és a Tomi mosószerek, a Silan öblítő, illetve a takarítószerek közül a Bref, a Clin, a Sofix, és az Opti.
A Beauty Care üzletág a haj-, test- és szájápolás területén kínál kiváló, népszerű világmárkákat, ezek többek közt a Fa, a Palette, a Syoss, a Taft, és a Vademecum. Professzionális felhasználásra készülnek a Schwarzkopf Professional fodrászati termékek.
Az Adhesive Technologies üzletág egyrészt lakossági és szakipari ragasztóanyagokat kínál irodai, barkács és építési területekre (Ceresit, Cimsec, Pattex, Pritt, Thomsit), másrészt ipari felhasználáshoz forgalmaz ragasztó, tömítő és felületkezelő anyagokat, illetve technológiákat (Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson, Aquence).
A Henkel Magyarország Kft. jelenleg két gyárban folytat termelést.
Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószereket állítanak elő. A Henkel gyár a vállalat közép-kelet-európai régiójának egyik legjelentősebb ellátó központja.
2012-ben zöldmezős beruházással épült meg a Komárom-Esztergom megyei Környén a Henkel új ragasztógyára, ahol jelenleg vizes bázisú és elektronikai ragasztóanyagok készülnek.
A Henkel magyarországi központja Budapesten található.
Márkanevek: Ceresit, Thomsit, Cimsec
További hírek a Hidegburkolat-ragasztók termékkategóriában
További hírek a Ragasztók, fugázóanyagok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Henkel  Ceresit  CM  92  ragastóhabarcs  speciális  ragasztóhabarcs  Ceresit  CM  92  S2