proidea.hu online termékinformációs katalógus

Bővült a Niagara ereszcsatorna rendszer színválasztéka


2011. augusztus 31.

Két új színnel, illetve új ereszcsatorna tartóvassal

A Niagara ereszcsatorna rendszer kétféle méretben: 125/90 mm és 150/100 mm, valamint mostantól már 8 színvariációban kapható.
A rendszeren belül elérhető méret és színválaszték lehetővé teszi a rendszer egyénileg történő hozzáillesztését a tetőszerkezet és az épületek illetve az ipari csarnokok homlokzatának a felületéhez és színéhez. Az ereszcsatorna rendszer a legkorszerűbb technológián alapuló hidegen hengerelt acéllemezből készül. A gyártás a magas szakmai tudással rendelkező munkások által vezérelt gazdag és állandóan modernizált gépparkon történik. Rendszerünk sikerességének az alapja a minden apró részletre kiterjedő legnagyobb odafigyelés és az állandó, legjobb minőségű gyártás megőrzése.


A Niagara ereszcsatorna rendszerrel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
Telefon: +36 94 365 034
Telefon: +36 94 565 164
Fax: +36 94 565 165
E-mail:
Web: www.pruszynski.hu
Marciniak Boguslaw
ügyvezető  
   
   
   
   
A Polmetál Pruszynski Kft. 2002-ben alakult lengyel-magyar vegyes vállalatként. A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedőanyagok gyártásában. A cég elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, fém álmennyezeteket, gipszkarton falrendszerek tartó vázait, valamint a családi házak fedésére is használt Magyarországon is egyre népszerűbb cserepes lemezeket gyárt és forgalmaz.
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Polmetál  Pruszynski  niagara  ereszcsatorna  rendszer  vízelvezető  komplett  eresz  csatorna  horgonyzott  acél