proidea.hu online termékinformációs katalógus

Virtuális gyárlátogatás a KSB hallei gyárában


2017. december 13.

Tegyen sétát a KSB víz-szennyvíz ágazati kompetencia központjában

A KSB hallei gyára a cégcsoport víz-szennyvíz ágazati központja. Itt gyártják például az Amarex típusú szennyvízszivattyúkat, Omega és RDLO osztott házas szivattyúkat, az Amacan csőakna szivattyúkat, keverőket és merülő motorokat is. A szivattyúk gyártási folyamata a 3D-s CAD tervezéstől a műszaki átvételt megelőző hidraulikai tesztelésig és a csomagolásig itt zajlik.

A virtuális séta során nyilak segítségével határozhatjuk meg, merre szeretnénk menni. Megtekinthetjük például a teszt létesítményt, a mechanikus megmunkálási folyamatok helyszínét, mindezt 360°-ban. A kattintható "információs buborékok" alatt információkat talál termékekkel, nemzetközi referenciákkal kapcsolatban, a legérdekesebb folyamatokat pedig videó részletek illusztrálják.

Próbálja ki a következő képre kattintva:
Ha még többre kíváncsi a gyárral kapcsolatban, tekintse meg a következő videót is:A KSB víz-szennyvíz ágazati termékeinek letölthető termékkatalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a KSB Szivattyú és Armatúra Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Budafoki út 60.
Telefon: +36 1 371 1736
Fax: +36 1 371 1770
E-mail:
Web: www.ksb.hu
Janik László
területi képviselő - Kelet- és Közép-Magyarország  
   
   
   
A KSB Hungary Kft. a világszerte vezető német szivattyú- és szerelvénygyártó KSB cégcsoport magyarországi képviseleteként 1992 óta van jelen a piacon. Szivattyúkat, szerelvényeket, motorokat és automatizációs rendszereket kínál vízi,- szennyvízi, ipari és épületgépészeti felhasználásra gyors rendelésfelvétellel, rövid szállítási határidővel, kiváló ár/érték arányban. Mindemellett gyártói know-how-val és kompetens szaktanácsadással áll partnerei rendelkezésére.
Referenciák: Paksi Atomerőmű Zrt., MOL Nyrt., Borsodchem Zrt., Budapesti Erőmű Zrt., AUDI Hungária Motor Kft., GEA Egi Zrt., Fővárosi Vízművek Zrt.
Minőségi tanúsítvány: MSZ EN ISO 9001:2008
Kulcsszavak:  KSB  víz-szennyvíz  ágazat  ivóvíz  szennyvíz  szennyvízkezelés  virtuális  gyárlátogatás  halle  szivattyúk