proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Roto legújabb, építészeknek szóló kiadványa


2018. március 08.

Még több információ a Roto tetőablakokról és a nemzetközi referenciákról

Az építészek és tervezők számára a termékek gyakran szűk határokat szabnak. A Roto megoldások azonban új távlatokat nyitnak és eddig nem remélt építészeti szabadságot biztosítanak.
Új építés vagy felújítás? Tetőablak és árnyékolás? Kiegészítők beltérre és kültérre egyaránt? Bármi is legyen az elképzelés, a Roto tetőablakokkal nemcsak egy terméket, hanem komplex megoldást kap.

Lapozzon bele a Roto legújabb kiadványába és tudjon meg többet a tetőablakokról és a nemzetközi referenciákról.
A Roto tetőtéri ablakok és kiegészítők katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva töltheti le. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Roto Elzett Kft. - Tetőablak üzletág munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9461 Lövő, Kossuth L. u. 25.
Bemutatóterem: H-2400 Budaörs, Keleti u. 7. (BWT irodaház)
E-mail:
Web: http://hu.dst.roto-frank.com/
Ügyfélszolgálat
   
   
   
Az 1935-ben alapított Roto ma gyáraival és leányvállalataival Japántól Új-Zélandig, az USA-tól Franciaországig világszerte jelen van. A Roto 35 évvel ezelőtt, a világon elsőként fejlesztette ki a felnyíló tetőtéri ablakot. A Roto Frank konszern két üzletágra tagolódik: A Roto épületelemek üzletág az egyik legjelentősebb szereplője a tetőtéri ablakok, tetőkibúvó ablakok és padláslépcsők piacának. Ezt a választékot teszi teljessé a szolárkollektor és fotocella rendszer. A Roto vasalatok üzletág világszerte az egyik vezető gyártója az ablak- és ajtóvasalatoknak. A Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. alapítása lövői központtal 2003-ban történit. Feladata Magyarország és a délkelet-európai régió ellátása Roto termékekkel. A magyar vállalat jogelődei és a ROTO Frank AG. kapcsolata 1982-re nyúlik vissza. A cég ISO 9001/2000 minőségi tanúsítással rendelkezik.
Kulcsszavak:  Roto  építész  kiadvány  tetőablakok  tetőtéri  ablakok  kiegészítők  nemzetközi  referenciák  referencia