proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Teraplast Hungária Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2017. november 27.

Kiváló minőségű PVC nyílászáró profilok gyártója

A Teraplast Csoport majdnem 120 éves tapasztalattal a háta mögött elmondhatja, hogy egyike azon fontos gyártóknak, akik építészeti, szerelési és berendezési megoldásokat nyújtanak a román piacon. 100 millió eurós forgalommal, az utolsó 10 évben befektetett 45 millió euróval, 220.000 m²-es gyártóüzemmel és 600 alkalmazottal a Teraplast Csoport Délkelet-Európa egyik legnagyobb PVC, PE, PP, PU és acélfeldolgozója.

Teraplast nyílászáró profilrendszerek

A Teraplast cég egyik legfontosabb üzletvonala a PVC nyílászáró profilok gyártása. Az elkövetkező időben ezeket a termékeket a Szolnokon nyílt Profilraktáruk révén szeretnék népszerűsíteni. Teljes profilrendszereket nyújtunak 4, 6 és 7 kamrás nyílászárókhoz, valamint az ezekhez szükséges kiegészítőket, vasalatokat és szerelvényeket.

Bíznak abban, hogy tapasztalatuk, hozzáértésük és a piacon elért sikerük bizalomra méltó partnerként ajánlja őket, aki megoldásokat tud nyújtani az Önök számára is.

Teraplast nyílászáró profilrendszerek

A Teraplast nyílászáró profilrendszerek letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Teraplast Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: 5000 Szolnok, Nagysándor József út 37/B.
Mobil: +36 70 609 7969
E-mail:
Web: http://www.teraplast.ro/en/
Web: http://www.teraplast.hu
Romeo Savin
Magyarországi Értékesítési Menedzser +40 75 709 9994
   
   
   
Majdnem 120 éves tapasztalattal a hátuk mögött elmondhatják, hogy a Teraplast egyike azon fontos gyártóknak, akik építészeti, szerelési és berendezési megoldásokat nyújtanak a román piacon. A Teraplast cég egyik legfontosabb üzletvonala a PVC nyílászáró profilok gyártása. Teljes profilrendszereket kínálnak 4, 6 és 7 kamrás nyílászárókhoz, valamint az ezekhez szükséges kiegészítőket, vasalatokat és szerelvényeket.
Márkanevek: Teraplast
További hírek a Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Teraplast  Hungária  PVC  nyílászáró  műanyag  ajtó  ablak  TP4000  TP6000  TP7000  nyílászáró  profil  nyílászáró  profilrendszer  profilok  ajtóprofil  ablakprofil