proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az Airtronics Kft. termékeivel bővült a katalógus


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2010. november 25.

Klímatechnikai, fűtéstechnikai és légtechnikai berendezések forgalmazója

Az Airtronics Kft. elsődleges feladatának azt tekinti, hogy megbízható, kontrollált minőségű, kedvező árszintű berendezéseket tudjanak kínálni megrendelőik részére, a klímatechnika, fűtéstechnika és légtechnika területén.
A Sabiana és ACM termékcsaládok kizárólagos magyarországi importőreként a rendkívül széles termékpalettából mindig az adott feladatra legmegfelelőbb megoldást tudnak ajánlani.
Az EMICON, APEN GROUP illetve CAREL gyártóművek képviselete lehetővé teszi, hogy széles spektrumban álljanak rendelkezésre magas műszaki színvonalú termékek egy-egy adott feladat teljeskörű megoldására.
Munkatársaik szakmai tapasztalata, elkötelezettsége, illetve a gyártóművekkel történő folyamatos műszaki konzultáció biztos alapot nyújt ahhoz, hogy magas színvonalon megfeleljenek a piaci kihívásoknak.
Az ACM Kalte Klíma gyár jelenlegi formájában 1986 óta gyártja a folyadékhűtők, aggregátok, roof top berendezés széles palettáját.
A menedzsment elkötelezett hozzáállása eredményeképpen igen jelentős fejlesztési és kutatási tevékenység folyik a szériagyártás mellett.
A gyár rugalmas termelési struktúrája lehetővé teszi, hogy egyedi igényeknek megfelelő kalorikus, elektromos kialakítású, illetve befoglaló méretű berendezéseket tudjon igen kedvező árszinten gyártani.
  ACM folyadékhűtő kültéri kivitelben
A Sabiana gyártómű 70 éve vezető pozíciót foglal el világszerte az ipari, kereskedelmi, illetve közösségi létesítmények fűtési, hűtési és klímarendszereinek gyártása terén. A mára Európa egyik meghatározó gyártójaként számon tartott cég megőrizte az induló családi vállalkozás gondosságát, korrektségét, és ezt a hozzáállást kitűnően ötvözte a legkorszerűbb gyártástechnológiával, magas szintű kutatás-fejlesztéssel, valamint a következetes minőségpolitikával.
Mivel a berendezések főbb komponenseit saját gyáraiban állítja elő, a gyártási idő, illetve a termékek ára is igen kedvező.


Ha az Airtronics Kft. termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson a hír alatti termékképekre.
  Vulcan Proépítőelemes légkezelő berendezés
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Budapesti út. 70.
Telefon: +36 23 428 294
Fax: +36 23 428 293
E-mail:
Web: www.airtronics.hu
   
   
   
   
   
Az Airtronics Kft. elsődleges feladatának azt tekinti, hogy megbízható, kontrollált minőségű, kedvező árszintű berendezéseket tudjanak kínálni a megrendelők részére, a klímatechnika, fűtéstechnika és légtechnika területén.
Márkanevek: Sabiana, ACM, Emicon, ApenGroup, Carel
Kulcsszavak:  Airtronics  épületgépészet  Sabiana  ACM  folyadékhűtő  fan  coil  berendezés  termoventilátor  ventilátor  sugárzóernyő  kapulégfüggöny  légfüggöny  légkezelő  elektromos  fűtőkészülék  Ocean  Vulcan  Pro  Electra  Electramatic  FSE  STP  Meltemi  Pulsar  Jetstream  Janus  Comfort  Polaris  Atlas  Helios  Maestro  Slim  Mistral  Elegant  Skystar  Futura  Carisma  Roof  top  léghűtéses  aggregát  csarnokfűtés  építőelemes  hőcserélő