proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult az OBO Bettermann VBS összekötő- és rögzítőrendszerek katalógusa


2017. november 28.

A termékek fényképpel, rajzzal és a legfontosabb műszaki adatokkal szerepelnek a kiadványban

2017 novemberében új kiadásban jelent meg az OBO összekötő- és rögzítőrendszerek katalógusa. Az 500 oldalas kiadvány tartalmazza az OBO ezen termékcsoportját képviselő összes, jelenleg forgalmazott terméket - mint például a leágazódobozok, sorkapcsok, tömszelencék, műanyag és fém kábel- és csőrögzítő rendszerek, tartókapcsok, sínek, csőrendszerek, bilincsek, dübelek, stb. - fényképpel, rajzzal és a legfontosabb műszaki adatokkal. A katalógus elején a termékcsoportra vonatkozó alapvető műszaki információk is megtalálhatóak.
A kiadvány használatát betűrendes és számok szerinti tartalomjegyzék, illetve típusjegyzék is segíti.

A kiadvány letölthető az alábbi képre kattintva, illetve kérésre díjmentesen eljuttatják az érdeklődők részére.
Az új kiadvány anyaga termékekre bontva elérhető és letölthető a hír alatti termékképekre kattintva. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az OBO Bettermann Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2347 Bugyi, Alsóráda 2.
Telefon: +36 29 349 000
Fax: +36 29 349 100
E-mail:
Web: www.obo.hu
Tóth Dénes
műszaki szaktanácsadó
okleveles mérnök
+36 29 349 127, +36 20 261 8619
   
   
   
Ulrich L. Bettermann 1993 őszén alapította az OBO Bettermann Hungary Kft.-t Budapesten. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően, három év alatt a cég "kinőtte" budapesti ingatlanát, ezért 1996-ban megvásárolta Bugyi községben a mintegy 20 ha-t kitevő mai telephelyét. Az épületvillamossági szerelési anyagok piacán megszerzett pozícióját az OBO Bettermann Hungary Kft. szilárdan őrzi, az OBO Bettermann termékek legújabb elismerését az INDUSTRIA 2001 nagydíj fémjelzi.
Kulcsszavak:  OBO  Bettermann  VBS  összekötőrendszerek  rögzítőrendszerek  rögzítéstechnika  leágazódobozok  sorkapcsok  tömszelencék  kábelrögzítők  csőrögzítők  tartókapcsok  sínek  csőrendszerek  bilincsek  dübelek  kiselosztók