proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új DEHN+SÖHNE kiválasztási mátrix


2017. december 13.

Villámáram-levezetők és túlfeszültség-korlátozók lakó- és irodaépületekhez, valamint ipari létesítményekhez

A DEHN+SÖHNE cég új kiválasztási mátrixot készített lakóépületek, irodaépületek és ipari létesítmények túlfeszültség-védelmének kiválasztásához. Az új kiválasztási mátrix kidolgozásának alapját a 2016-ban megjelent, a túlfeszültség-védelem létesítési, kiválasztási és beépítési szabályait meghatározó két új szabványkiadás, az MSZ HD 60364-4-443:2016 és az MSZ HD 60364-5-534:2016 szabványok megváltozott követelményei jelentették. A kiválasztási mátrixban különböző színkódok jelzik, hogy az egyes beépítési helyeken mely szabvány alapján kell túlfeszültség-védelmi készüléket beépíteni. A kiválasztási mátrix egyszerű eldöntendő kérdéseken keresztül vezet végig a szükséges túlfeszültség-védelmi készülékek kiválasztásán. Alkalmazását ajánlják minden gyakorló villámvédelmi tervező, kivitelező és felülvizsgáló szakembernek.

Az új kiválasztási mátrixot a hírben szereplő képre, vagy a hír alatti termékképekre kattintva töltheti le. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a DEHN+SÖHNE GmbH.+Co. KG. magyarországi képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1141 Budapest, Jeszenák János 20.
Telefon: +36 1 371 1091
Fax: +36 1 371 1092
E-mail:
Web: www.dehn.hu
dr. Kovács Károly
okl. villamosmérnök, cégképviselő +36 30 824 2476
   
   
   
A DEHN+SÖHNE Magyarországi Képviseletét 1991-ben, a külföldi cégek közül (a Siemens és az ABB után) harmadikként alapították, és fontos szerepe volt abban, hogy a magyar szakemberek jobban megismerjék a villámvédelem témakörét. Elsődleges feladatuknak tartják, hogy Partnereiket a korábbiakban is megszokott módon támogassák villám- és túlfeszültség-védelem műszaki feladatainak megoldásában. Teszik mindezt önállóan, valamint szakmai partnereikkel. A DEHN+SÖHNE évtizedes tapasztalatát felhasználva mind az elméletben, mind a gyakorlatban felmerülő problémákra igyekeznek magas szintű, szakmailag megalapozott megoldásokat nyújtani.
További hírek a Túlfeszültség-védelem, villámvédelem termékkategóriában
További hírek a Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  DEHN+SÖHNE  kiválasztási  mátrix  tervezési  segédlet  villámáram-levezetők  túlfeszültség-korlátozók  lakóépületek  irodaépületek  ipari  létesítmények  erősáramú  rendszerek  gyengeáramú  rendszerek  túlfeszültség-védelem  villámvédelem