proidea.hu online termékinformációs katalógus

Útjára indult a Schneider Electric digitális magazinja


2013. november 11.

Weben és okostelefonon bárhol és bármikor elérhető friss szakmai hírek

Nagy örömmel tájékoztatja partnereit és az olvasókat a Schneider Electric, hogy útjára indult digitális magazinja, melyet rendszeresen szeretne eljuttatni Önhöz. Csupán egy kattintással bepillantást nyerhet a Schneider Electric termékeinek és megoldásainak kínálatába, tájékozódhat a piaci trendekről, olvashat érdekes alkalmazásokról a világ minden tájáról, a mindennapi munkájához hasznos információkat szerezhet...

Miben más ez a magazin?

A Schneider Electric a piacon elsőként alkotott olyan kiadványt, melyet nem a hagyományos módon lapozgathat, hanem a weben vagy akár okoskészülékén is. Vegye kézbe tabletjét, okostelefonját és olvassa a legfrissebb szakmai híreket bármikor és bárhol, ahogyan Ön szeretné! Az új magazin platformtól függetlenül bármelyiken olvasható, legyen szó Apple, Android vagy BlackBerry készülékről.Hogyan lehet a Schneider Electric digitális magazin olvasója?
  • Közvetlenül, RSS olvasója segítségével (Flipboard/Pulse/Egyéb alkalmazások) itt tud csatlakozni: http://schneiderblog.morph.co.in/rss-feeds
  • Amennyiben hagyományos számítógépről, illetve mobilkészülékről vagy tabletről internetes keresőprogram (a legfrissebb böngészők) segítségével csatlakozna, itt teheti meg: http://flip.it/WIoAs
Olvassa az új digitális Schneider Electric magazint és lépjen ezen keresztül kapcsolatba a cég munkatársaival, szakértőivel. Írjon kommentet, kérdezzen, legyen a cég partnere ezen a platformon is!

A Schneider Electric, hasznos és kellemes időtöltést kívánva várja hozzászólásait, észrevételeit, akár közvetlenül a magazin cikkei alatt!


Ha kérdése van az új digitális magazinnal kapcsolatban, írjon a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársának az Információkérés gomb használatával.
 
 

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája több mint 100 országban kínálja integrált megoldásait több piaci szegmensben: az energia és infrastruktúra piacokon piacvezetőként, valamint az ipari folyamatok, épületautomatizálás és adatközpontok/-hálózatok területén; csakúgy mint a lakossági alkalmazásoknál. Tevékenységével arra fókuszál, hogy az energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. Hitvallásával, hogy a magánszemélyek és a vállalatok is a legtöbbet érjék el energiájukkal, és 114.000 munkatársával 2008-ban több mint 18,3 milliárd Eurós eredményt ért el.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  új  digitális  magazin  tablet  okostelefon  hírmagazin  internet