proidea.hu online termékinformációs katalógus

A RETI Hungary Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2018. április 09.

Minden, ami huzal - Huzaltermékek, kerítések gyártása

A RETI Hungary Kft. Kecskeméten működő, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A kollégák szakmai múltja már jóval a 2013. évi megalakulás előttre, közel 10 évre vezethető vissza. Jelenleg 2 telephelyen folytatnak gyártást és kereskedelmet. Ezeket a feladatokat közel 20 fős létszámmal látják el.

A cég fő profilja a huzaltermék feldolgozása. Saját gyártásban készítenek ponthegesztett táblás síkhálót, ponthegesztett drótkerítést, hagyományos drótfonatot, fonatolt (azaz csomózott) vadhálót, tüskés huzalt, kerítés és szőlőoszlopot, illetve fülecseléssel vagy préseléssel előállított sodronyköteleket. Termékeik az "ÉMI" Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által bevizsgált "NMÉ" Nemzeti Műszaki Értékeléssel rendelkeznek.

A gyártás mellett, kiváló minőségű import kerítésrendszerekhez kapcsolódó elemeket is forgalmaznak. Az emeléstechnikai kötél gyártás mellett, import emeléstechnikai eszközök, műanyag emelőkötelek, rakományrögzítők, kis- és nagyszilárdságú láncok, valamint ezek kiegészítői is megtalálhatóak a kínálatukban.
Csavarboltjukban a hagyományos, rozsdamentes és az egyéb különleges csavarok mellett kiemelt helyet foglalnak el a különféle alumínium létrák, gyümölcsszedő állványok, fellépők, folyóka- és járdarácsok.
A RETI Hungary Kft. ProIDEA online termékinformációs katalógusban szereplő termékeinek adatait, letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a RETI Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
RETI tekercses kerítések

A hegesztett tekercses termékek 70-85 g/m² horganyvastagsággal, lágyhuzalból készülnek. Átlagos élettartamuk 10 -12 év. A vastag horganyzású (200 g/m² feletti) termékek élettartama körülményektől függően 20 -30 év. Maximális gyártható magasság: 250 cm.
A vadhálók különböző felületű és minőségű 1,8/2,2, 2,0/2,5 vagy 2,5/3,0 mm vastagságú tüzihorganyzott huzalból fonással, gépi csomózással készülnek. A rugalmas anyagnak és a kialakításnak köszönhetően könnyedén ellenállnak az állatok támadásainak és megvédi őket a sérülésektől.
A tüskés huzalokat tüzihorganyzott 70 g/m² és 200 g/m² feletti horganyvastagságú lágyhuzalból gyártják (450-550 N/mm²) az élettartalom növelése miatt. A pengés huzal (NATO drót) Vastag horganyzású (200 g/m² feletti), nagyszilárdságú (1100-1350 N/m²) 2,5 mm-es huzalból + 0,6 mm-es lemezekből készül, BT-22 minta alapján.


Cég
Székhely: H-6000 Kecskemét, Szolnoki hegy 181/A.
Telefon: +36 76 504 270
Fax: +36 76 504 269
Mobil: +36 30 902 5483
E-mail:
Web: www.retihungary.hu
Rada Anikó
irodavezető +36 30 334 8878
   
   
   
   
A cég Kecskeméten működő, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Fő profiljuk a huzaltermék feldolgozása. Saját gyártásban készítenek ponthegesztett táblás síkhálót, ponthegesztett drótkerítést, hagyományos drótfonatot, fonatolt (azaz csomózott) vadhálót, tüskés huzalt, kerítés és szőlőoszlopot, illetve fülecseléssel vagy préseléssel előállított sodronyköteleket. Termékeik az "ÉMI" Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által bevizsgált "NMÉ" Nemzeti Műszaki Értékeléssel rendelkeznek.
További hírek a Kerítések termékkategóriában
További hírek az Ipari kapuk, kapuk, kerítések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  RETI  Hungary  kerítések  kerítés  tekercses  táblás  drótfonat  ponthegesztett  fonatolt  vadháló  huzal  nato  drót  síkháló  gabion  csavar