proidea.hu online termékinformációs katalógus

ProfiFloor alkalmazások a padlóalátétek összehasonlítására


2018. április 16.

Zajcsökkentő hatás szimulátor és padlófűtés költség kalkulátor

A padlóalátétek elsődleges feladata a fa alapanyagú burkolat élettartamának megnövelése. Ehhez a padlóalátétnek megfelelő sűrűséggel, teherbírással, aljzatkiegyenlítő-hatással és nem utolsósorban párazáró képességgel kell rendelkeznie.

A hagyományos padlóalátétek bár olcsók, de idővel elveszítik formájukat és tulajdonságaikat, így a fellépő erőhatások a padlólapok illesztéseinél fognak jelentkezni, ami visszafordíthatatlan károkat okoz a padlóban. A padló megvédésén és élettartamának maximalizálásán kívül a modern padlóalátétek számos kényelmi funkciót kínálnak. A pontos technikai adatok ismeretében is nagyon nehéz azonban eldönteni, hogy melyik padlóalátét a legjobb szigetelő, melyik alkalmas igazából zajcsökkentésre, vagy melyik alátéttel lesz valóban hatékony a padlófűtés. Ezekre a kérdésekre rendkívül nehéz választ adni még a pontos technikai adatok ismerete mellett is.

Töltse le a ProfiFloor alkalmazásokat és hasonlítsa össze a padlóalátéteket!


ProfiFloor zajcsökkentés szimulátor

A lépéshangot olyan zajnak kell tekinteni, amelyet akkor hallunk, amikor az adott helyiségben lévő padlóburkolatot vesszük igénybe. Hangosítsa fel telefonját vagy táblagépét és hasonlítsa össze a különböző padlóalátétek zajcsökkentő hatását!ProfiFloor padlófűtés költség kalkulátor

1. Az alkalmazás az átlagos aktuális lakossági fűtőanyag árakkal számol, de minden érték változthatható.

2. Válassza ki a padlófűtési rendszert (áram, gáz, pellet, stb.), a szobában elvárt hőmérsékletet, a fűtési szezon hosszát és az áltagos külső hőmérsékletet!

3. Válassza ki a fűtendő melegburkolat típusát, adja meg a padlófelület méretét és válassza ki a kínálatból a 2 összehasonlítandó alátétet!

4. Az alkalmazás kiszámítja, hogy a megadott beállításokkal melyik alátéttel milyen extra éves fűtési költséggel kell számolni, illetve kiderül, hogy melyik alátéttel mennyit tudunk a fűtésköltségből megtakarítani.


A ProfiFloor padlóalátétek letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Bau Dekor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
ProfiFloor padlóalátétek

A ProfiFloor Extreme padlóalátét laminált padlóhoz illő, tartósan rugalmas, nagy sűrűségű, extrém zajcsökkentő hatású, kifejezetten padlófűtéssel ellátott helyiségekbe ajánlott termék.
A ProfiFloor HD nagy sűrűségű, polietilén alapanyagú padlóalátét beépített párazáró réteggel és szigetelő szalaggal. A termék nagyon jó zajcsökkentő képességgel rendelkezik és magas fűtéshatékonyságot kínál padlófűtés esetén.
A ProfiFloor LVT Max nagy sűrűségű, polietilén alapanyagú padlóalátét csúszásgátló réteggel, kifejezetten a „klikk” rendszerrel ellátott LVT padlókhoz. A termék nagyon jó fűtéshatékonyságot kínál padlófűtés esetén.
Az extrudált polisztirolból készült ProfiFloor XPS Puzzle alátétek legnagyobb előnye a hosszútávú és magas teherbírási képesség, ami a „klikk" rendszerrel ellátott padlók esetében nélkülözhetetlen. Az aljzatkiegyenlítő hatásuk páratlan, így esetükben általában eltekinthetünk az önterülő aljzatkiegyenlítő használatától. Jó hőszigetelő tulajdonságuk miatt pince felett ideálisak, viszont padlófűtés esetén nem javasolt az alkalmazásuk. A hangszigetelésük lefelé nagyon jó.
A ProfiFloor XPS Thermo olyan barázdált felületű padlóalátét, amely speciális kialakításának köszönhetően padlófűtéssel ellátott helyiségekben is alkalmazható. A vastag barázdáknak, a felületén található perforációnak, a csökkentett vastagságnak és a megnövelt sűrűségének köszönhetően biztosítja az optimális hővezetést.
A BaseFloor Hydro párazáró fólia az aljzat (pl. beton) és a padlóalátét közé kerül.


Cég
Székhely: H-2142 Nagytarcsa, Felső ipari körút 7/C1
Mobil: +36 30 500 9767
E-mail:
Web: www.baudekor.hu
Kiss Péter
ügyvezető igazgató +36 30 576 9438
   
   
A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában alakult. A cég piacvezető helyen áll a különböző típusú szegélylécek, profilok, valamint az XPS padlóalátétek értékesítésében.
Márkanevek: Arbiton, Classen, Döllken, Foliarex, Festor, Cezar
Kulcsszavak:  Bau  Dekor  BauDekor  ProfiFloor  alkalmazás  app  applikáció  padlóalátétek  zajcsökkentő  hatás  szimulátor  zajcsökkentés  padlófűtés  költség  kalkulátor  párazárás  padlófűtés