proidea.hu online termékinformációs katalógus

Frissült a Panasonic VRF Designer Software


2017. augusztus 01.

A továbbfejlesztett szoftver a Panasonic ProClub oldalán érhető el

A Panasonic továbbfejlesztette a VRF Designer Software-ét, melyben új EER/COP, SEER/SCOP számításokat talál az ME2 és a 8-10 HP Mini ECOi-hoz, az új ECOi ME2-höz. Új HMV kombinációkkal, és két új vezérlővel - CZ-RTC5A és CZ-256ESMC3 - látták el a szoftvert.
Kattinstson, és próbálja ki a megújult szoftvert!

Fontos! A link alatti tartalmat csak azok láthatják, akik regisztrálnak a Panasonic ProClub oldalán. Regisztráljon most, amennyiben ezt nem tette meg eddig!

A Panasonic Pro Club (www.panasonicproclub.com) weboldala közvetlen kommunikációt biztosít a kereskedők, szakemberek számára az iparág egyik legnagyobb gyártójával. Az oldal rengeteg információt tartalmaz a műszaki dokumentációktól kezdve a katalógusokon át az egyes termékekről és rendszerekről készült képekig – mindezt egy felhasználóbarát felületen.


Ha további felvilágosítást szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Neumann J. u. 1.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő +36 70 702 3729
   
   
   
   
A Matsushita Electric Industrial Co., Ltd.-t Konosuke Matshushita alapította 1918-ban. Első termékeik közt elektromos csatlakozódugók, kétutas aljzatok és kerékpárlámpák szerepeltek. 1933-ra már több mint 200 termék gyártásával foglalkozott a vállalat, majd 1955-ben megszületett a Panasonic márkanév. A tengerentúli terjeszkedés 1959-ben vette kezdetét, mára világszerte élen jár a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikus termékek fejlesztésében és gyártásában. Összesen 328 000 alkalmazottal rendelkezik, termékeinek száma pedig meghaladja a tizenötezret.
A Panasonic széles körű támogatást biztosít a fűtő- és hűtő berendezésekkel foglalkozó tervezők, mérnökök és értékesítők számára. A Panasonic szakértői weboldala: www.panasonicproclub.com
Márkanevek: Panasonic
Kulcsszavak:  Panasonic  VRF  designer  software  tervezői  szoftver  változó  tömegáramú  split  klíma