proidea.hu online termékinformációs katalógus

A NOMIland Kft. termékeivel bővült a katalógus


2017. május 31.

Bölcsődei és óvodai bútorok gyártója és forgalmazója

A NOMIland Kft. a NOMIland Nemzetközi cégcsoport tagja, mely vezető szerepet tölt be a közép-európai piacon az óvodák ellátásában.

Kínálatukban főleg egyedi tervezésű és saját gyártású óvodai bútorok széleskörű választékát találja, melyek minőségben és felhasználásban teljes mértékben megfelelnek az óvodák igényeinek. Képzőművészeti, kreativitást és mozgást fejlesztő, didaktikai, szerepjátszó és vizuális nevelés fejlesztéséhez szükséges termékeket is kínálnak.

NOMIland polcos állvány

Üzemeikben kiváló minőségű, egyedi formatervezésű bútorokat készítenek. Ügyfeleik számára garantáltan színvonalas szolgáltatásokat és minőségi termékeket biztosítanak. Cégük saját járműflottával, és mintegy 5000 m² területű raktárral rendelkezik, ahol termékeik 80%-a megtalálható. Speciálisan óvodák számára fejlesztett termékeik beszerzését neves külföldi cégek által biztosítják, így garantálva a hosszú élettartamot. Stabil beszállítói óvodák ezreinek. A NOMIland törekszik az óvodákkal való hatékony együttműködésre.

NOMIland óvodai bútorok

NOMIland sarok ülőke

A NOMIland Kft. termékeinek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az NOMIland Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Telefon: +36 1 808 8270
E-mail:
Web: http://www.nomiland.hu
Juhász Barbara
   
   
   
A NOMIland Kft. a NOMIland nemzetközi cégcsoport tagja, mely vezető szerepet tölt be a közép-európai piacon az óvodák ellátásában. Kínálatukban főleg egyedi tervezésű és saját gyártású óvodai bútorok széleskörű választékát találja, melyek minőségben és felhasználásban teljes mértékben megfelelnek az óvodák igényeinek. Üzemeikben kiváló minőségű, egyedi formatervezésű bútorokat készítenek, ügyfeleik számára garantáltan színvonalas szolgáltatásokat és minőségi termékeket biztosítanak.
Márkanevek: NOMIland
További hírek az Oktatási és kollégiumi bútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  NOMIland  böcsődei  óvodai  bútorok  bútor  ágy  ülőke  szekrény  asztal  szék