proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult az ESAL Hungária Kft. honlapja


2017. november 08.

Gyorsabb, áttekinthetőbb, felhasználó barátabb

A Swisspearl® - svájci szálcement homlokzatburkolatok - kizárólagos magyarországi forgalmazója, az Esal Hungária Kft. megújult honlapja már online elérhető. Az új külsővel és új struktúrával jelentkező oldalakon az egyszerűsített navigáció segítségével a felhasználók azonnal megtalálhatják a keresett információkat. Az általános termékáttekintésektől a dwg csomóponti ábrákon át a Teljesítmény Nyilatkozatig minden egy helyen, könnyen elérhető. A honlap minden platformra optimalizált (PC, tablet, okostelefon) annak érdekében, hogy biztosítsák az optimális felhasználói élményt minden helyzetben.

Látogasson el www.esal.hu oldalra és fedezze fel az Esal Hungária Kft. termékeit, szolgáltatásait.


 
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117.
Telefon: +36 70 703 1888
E-mail:
Web: www.esal.hu
Web: www.swisspearl.hu
Malchacker Regina
irodavezető +36 70 417 9188
   
   
   
Az ESAL csoport Dél-Kelet Európa egyik vezető építőanyag gyártó vállalata. Magas minőségű, környezetbarát és energia hatékonyságot növelő szálcement termékeket gyárt és forgalmaz. A vállalat 1998. március 10-én alakult meg az Eternit (Schweiz) AG és a Salonit Anhovo közös befektetéseként. 2014-ben az Eternit (Schweiz) AG megvásárolta a maradék 49%-os tulajdonrészét az ESAL d.o.o.-nak így annak egyedüli tulajdonosává vált. A szlovén piac mellett az ESAL d.o.o. leányvállalatokon keresztül erősítette meg pozícióját a térségben: Belgrádban és Zágrábban 2007-ben (mindkét országban ESAL d.o.o. néven) míg Magyarországon – ESAL Hungária Kft. néven - 2010-ben alapított cégeket.
Márkanevek: Swisspearl®
További hírek a Pala és szálcement tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ESAL  Hungária  Kft  megújult  honlap  új  weboldal  Swisspearl  szálcement  homlokzatburkolat  falburkolat  dwg  rajz  teljesítmény  nyilatkozat