proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a Timkett Kft. honlapja


2017. január 05.

Részletes termékinformációk érhetők el a forgalmazott melegburkolatokról

Számos termékinformációval és új referenciákkal bővült a Timkett Kft. weboldala. Az oldal látogatói többek között tájékozódhatnak a kínálatba újonnan bekerült Flexi-tile modul PVC burkolatokról, valamint a Sintelon szőnyegpadló burkolatairól. Utóbbiakhoz kapcsolódóan már a ProIDEA oldalról is letölthetők a katalógusok és műszaki adatlapok.
Az angol nyelvű tartalom eléréséhez válassza ki a honlap jobb felső sarkában található "EN" menüpontot, a cég Facebook profiljának megtekintéséhez pedig kattintson az "FB" menüpontra.

 

Cég
Székhely: H-1033 Budapest, Kaszásdűlő u. 2.
Telefon: +36 1 436 0224
Fax: +36 1 250 6358
E-mail:
Web: www.timkett.hu
Madarász Réka
ügyvezető +36 20 356 2266
   
   
   
Az 1995 tavaszán alakult Timkett Kereskedelmi Kft. melegpadló burkolatok nagykereskedelmével és kivitelezésével foglalkozik. Céljuk, hogy a minőségi burkolóanyagok széles kínálatával, a laminált parkettától egészen a sportburkolatokig, valamint a burkolás teljes körű kivitelezésével a legmagasabb fokon szolgálják ki megrendelők igényeit. Európa legnagyobb gyártóinak, többek között a Tarkett, a Balsan, a Nora, a Sit-in, a Dura és a Tecsom termékeit importálják és forgalmazzák. Annak érdekében, hogy szolgáltatásaik köre teljes legyen, vállalják ügyfeleik számára a padlóburkolat kivitelezését is, az aljzatkiegyenlítéstől a burkolat fektetéséig.
Márkanevek: Tecsom, Flexi-Tile, Pavitex, NT-GRATE, Sintelon, Boguma
Kulcsszavak:  Timkett  padlóburkolat  melegburkolat  melegpadló  burkolat  burkolás  honlap  weboldal