proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Falco Zrt. Trends 16/17 katalógusa


2017. január 03.

Az új kiadványból megismerheti a Falco legújabb dekortrendjeit

A Falco számára elsődleges, hogy kövessék az aktuális és a jövőbeni trendeket. Folyamatosan tanulmányozzák a színfejlesztéseket, figyelemmel kísérik az izgalmas építészeti formákat és stílusokat. A legújabb kiadványukból az Uni, a Select és a munkalap kollekciójuk mellett a most kifejlesztett legújabb dekortrendjeiket is megismerheti.

Falco Trends 16/17

Az új katalógust megtekintheti, ha az alábbi képre kattint.

Falco Trends 16/17

A Falco fa laptermékeket megtekintheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Falco Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9700 Szombathely, Zanati út 26.
Telefon: +36 94 516 600
E-mail:
Web: www.falco-woodindustry.com
Sass István
termék menedzser +36 20 959 4823
   
   
A cég, amely 1939-ben Szombathelyen egy kis fűrészüzemként indult, mára Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb bútor-és építőipari lemezgyártójává nőtte ki magát. Mindig újabb és újabb termékekkel, modern technológiákkal a ma és a holnap piacai számára. Egy csapattal, akik a fa iránti szenvedélyüket szó szerint „belepréselik” minden egyes legyártott lemezbe.
Márkanevek: Falco, Betonyp, Kronospan, Mirror Gloss
Kulcsszavak:  Falco  Trends  fa  laptermék  dekor  bútorlap  munkalap  lamináltlap  MDF  faforgácslap  HDF  belsőépítészet