proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Consystec 2017. évi katalógusa


2017. március 27.

A kiadványban a korábbi termékek mellett megtalálhatók a cég új tájékoztató rendszerei is

Megjelent a piacvezető tábla- és irányító rendszereket gyártó, forgalmazó Consystec GmbH 2017. évi katalógusa, benne kiváló minőségű új termékekkel. A www.consystec.hu oldalon pedig megújult külsővel és tartalommal várják kedves ügyfeleket!
Ha az új Consystec táblákkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Consystec GmbH Magyarországi Vezérképviselete munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-3200 Gyöngyös, Vármegyeház tér 1.
Mobil: +36 20 262 6761
E-mail:
Web: www.consystec.hu
   
   
   
   
A Consystec fő profilja az épület külsők és a belterek számára készülő tábla-, eligazító-, valamint hirdető rendszereknek a tervezése, kivitelezése, különös tekintettel azok egyedi alkatrészeire. A cég termékeinek a megkülönböztető jegye az, hogy szinte kizárólag a minőséget és eleganciát sugárzó anyagokból, üveg és nemesacél felhasználásával készülnek. A kiforrott, időtálló termékek kínálata mellett az innováció jegyében a digital signage területéről származó legmodernebb megoldások is megtalálhatók a portfólióban.
Márkanevek: Consystec
Kulcsszavak:  consystec  tartók  táblák  totemoszlopok  eligazító  rendszerek  hirdető  rendszerek  hirdetőtáblák  tájékoztató  rendszerek