proidea.hu online termékinformációs katalógus

Frissültek a PERGO padlóburkolatok katalógusai


2016. december 14.

A digitális bemutatóteremben meg tudja nézni, hogyan mutatnak a PERGO padlóburkolatok a különböző helyiségekben

PERGO digitális bemutatóterem

A digitális bemutatóterem (PERGO Digital Showroom) segítségével el tudja helyezni a PERGO padlóburkolatokat a különböző belső terekben: nappalikban, hálószobákban, gyerekszobákban, konyhákban és egyéb helyiségekben.
Válassza ki egyszerűen a kívánt interieurt, és tekintse meg, hogy nézne ki a különböző vinyl és laminált burkolatokkal, számos árnyalatban.

PERGO padlóburkolatok

PERGO padlóburkolatok

PERGO padlóburkolatok

PERGO padlóburkolatok

A PERGO legújabb vinyl és laminált padlóburkolat katalógusait letöltheti a hír alatti logóra kattintva. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Top Trade Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 221 8926
Telefon: +36 1 383 2131
Fax: +36 1 383 2935
E-mail:
Web: www.burkolatok.hu
Kovács Adél
  +36 30 768 0504
   
   
   
   
A Top Trade Export-Import Kft. 1990-ben alakult, elsősorban közületi célra szánt, minőségi padlóburkolatok (padlószőnyeg, szőnyegpadló, gumi, pvc), sportburkolatok, gumipadlók, gumiburkolatok, szennyfogó szőnyegek, szőnyegalátétek, vinil és textil tapéták importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. A cég beszállítói nagy múltú, rangos európai cégek. A Top Trade minden termékcsoportban igyekszik valami különlegeset nyújtani megrendelőinek.
Márkanevek: Amtico, Altro, Flotex, Upofloor, Ege, Vescom, Mondo, Interfloor, Nuway, PERGO
Kulcsszavak:  PERGO  Top  Treade  Kft  vinyl  burkolat  laminélt  padlóburkolat  digitális  bemutatóterem  Digital  Showroom