proidea.hu online termékinformációs katalógus

A record Ajtó-automatizálási Kft. "Minden ami automata ajtó" címmel elindította hiánypótló szakmai blogját


2018. május 10.

Az új blogon hetente friss tartalom érhető el

A record Ajtó-automatizálási Kft. munkatársai kicsit utána néztek, és rá kellett ébredniük, hogy automata ajtós témában nem található igazi, információkat adó működő blog. Néhány, már lezárt blogot találtak, de azokon sem volt túl sok hasznos és érdekes információ.

A bloggal elsősorban az érdeklődőknek szeretnének egy átfogóbb képet adni az automata ajtókról, például arról, hogy hova, milyen használatra, melyik ajtót érdemes választani. Emellett természetesen a már meglévő ügyfeleiknek is szeretnének hasznos információkat mutatni, például a hibabejelentéssel kapcsolatban, vagy akár a leggyakoribb problémák elkerülésére. Emellett a blogon szakmai információkat is találhatnak majd az érdeklődők.

Ízelítő első témáikból: természetesen az automata ajtók előnyeivel kezdik az ismerkedést, majd a hibabejelentésről mutatnak meg többet. Szó lesz automata ajtóik típusairól is, valamint együtt lehet velük megtervezni az "álom automata ajtót" is. Néhány, most készülő referenciájukba is bepillanthatnak a látogatók, akár már a beépítés, megálmodás pillanataiba is.


Tartsanak velük a hetente új bejegyzésekkel gazdagodó blogjukon. A szakmai blog megtekintéséhez kattintson az alábbi képre. record ajtó szakmai blog
 

Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári u. 56.
Telefon: +36 24 515 390
Fax: +36 24 515 392
E-mail:
Web: www.record.hu
Bíró Ádám
műszaki tanácsadó, értékesítő +36 70 419 6595
Weisz Dalma
ügyintéző +36 30 444 8887
   
A record automata ajtók éppúgy használhatók magán- és középületek, szállodák, üzletek, bankok, repterek, pályaudvarok gyógyszertárak kis és nagy forgalmú bejárataként, mint belső tereket elválasztó átjárókban, kórházakban folyosói elválasztó és műtőajtókhoz, hűtőterekhez. Valamint még rengeteg olyan helyen, ahol valamilyen oknál fogva nehézkes az ajtók kézi használata, ám az elegancia megjelenése lényeges, illetve fontos, hogy az ajtók – az emberek áthaladása után – mindenképpen visszazáródjanak.
Kulcsszavak:  record  ajtó  automata  ajtó  blog  automata  tolóajtó  szakmai  blog