proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Delaty 9 Project s.r.o. termékeivel bővült a katalógus


2017. június 26.

Székek és lelátórendszerek sportlétesítményekbe, valamint oktatási és kulturális intézményekbe


A céget Budapesten 2002-ben hozták létre, azzal a céllal, hogy a Magyarországon meghirdetett stadionrekonstrukciós program keretén belül minél több létesítményben elnyerhessék a nézőtéri lelátószékek beszállítását, termékeikkel a Magyarországon megépülő sportlétesítmények színvonalát emeljék.

Kezdetben a fő cél a lelátószékek gyártása, beszállítása és helyszíni szerelése volt, de idővel a cég már kül- és beltéri sportpályák teljes körű kivitelezését is végezte (pl. műfüves labdarúgó– és teniszpályákat, rekortán borítású atlétikai pályákat, jégkorong pályákat, valamint a felsorolt létesítmények fedését is beépítette a profiljába).

A Delaty 9 Project s.r.o. fokozatosan egyre több sportlétesítmény építésénél, fejlesztésnél tudott jelen lenni, és már nem csupán lelátószékek, de mobil és elektromosan mozgatható lelátórendszerek kulcsrakész átadását, valamint eredményjelző táblák és korszerű LED panelek teljes körű kivitelezését tudta biztosítani ügyfelei számára.

A Delaty 9 Project feladata, a sportlétesítmények építési és fejlesztési munkálatainak elősegítése, emellett széles termékkínálatával kíván több kultúrintézményben is innovatív megoldást biztosítani multifunkcionális színházi és egyéb előadótermek kialakítása esetén.
Termékek és szolgáltatások:
  • nézőtéri lelátószékek, VIP székek, cserepad székek, média helyek
  • színházi zsöllyeszékek
  • kül-és beltéri mobil, valamint elektromosan vezérelt teleszkópos lelátórendszerek
  • biztonsági beléptető rendszer- arcfelismerő programmal
  • LED háló borítás, LED panelek, eredményjelzők
  • műfüves, műanyag borítású sportpályák
  • sportlétesítmények kiszolgáló épületei

Nézőtéri lelátószékek

Polipropilén, kompozit műanyag, illetve fújt technológiával készülő lehajtható ülőlapos és fix székpalástok kifejezetten kültéri használatra.

Lehajtható székek esetében a hátlap és az ülőlap egy rugalmas és rendkívül tartós polimer műanyag foglalatba került beültetésre, melynek köszönhetően jobban ellenáll a vandalizmusnak. Felfogatása a betonszerkezetbe felfúrt fém sín rendszerre történik, vagy külön álló talpakon, így a székek távolsága, valamint a le-és felszerelése rendkívül könnyen variálható. A székek típusától függően közvetlenül betonszerkezetre is szerelhetők.

A székek lehetséges tartozékai: számozása egy süllyesztett üregben, amely megakadályozza, hogy azt a nézők rongálni tudják. Szintén a szék típusától függően, párnázott-kárpitozott verzióban is rendelhetők, illetve karfával, műanyag pohártartóval is kiegészíthetők a székek.

Magasabb komfortfokozatú lelátószékek

Változatos formavilágú műanyag, lehajtható ülőlapos, időjárási viszontagságoknak ellenálló műbőr bevonatos, kifejezetten kültéri használatra kialakított lelátószékek. A hátlap és az ülőlap egy rugalmas és rendkívül tartós polimer műanyag foglalatba került beültetésre, melynek köszönhetően jobban ellenáll a vandalizmusnak. Felfogatása a betonszerkezetbe felfúrt fém sín rendszerre, vagy különálló talpakra történik. A székek távolsága, valamint a le-és felszerelése rendkívül könnyen variálható.

Lehetséges tartozékok: számozás, individuális vagy egyoldalú karfa, pohártartó. Variálható műanyag és kárpit színek.

VIP és Sky Box székek

Teljes felületében párnázott és kárpitozott VIP, illetve Sky Box szintű nézőtéri lelátószékek, melyek a belső fém szerkezetnek és talpaknak köszönhetően a tartós és gyakori használat mellett is időtálló.

A székek külső felületét műanyag kagylók védik mind a hátlapon, mind az ülőlapon. Kárpitozás több fajta varrás kialakítással, illetve szín variációval rendelhető, ami egyedi külsőt kölcsönöz a megjelenésének. A székek műanyag közös karfával, illetve dupla karfás, individuális kialakítással is rendelhetők, továbbá lehetőség van a klub logójának háttámlába történő kihímzésére.
Színházi zsöllyeszékek

Klasszikus és modern stílusú, teljes egészében párnázott és kárpitozott, lehajtható nézőtéri székek. Speciális fém belső vázszerkezetre öntött hab a maximális kényelemérzetért. A székek fa takarólemezei, illetve karfái a létesítmény stílusához illően, illetve a megrendelő igényei szerint variálhatók.

Lehetőség az egyedi méretre gyártásra, változtatható tengelytávolságra a hely adottságainak megfelelően.

Mozi székek

Variálható megoldások, mind szín, mind egyedi mintázat és design tekintetében, kifejezetten mozik részére kialakított párnázott és kárpitozott székek. A székek karfái pohártartóval végződnek, prémium kategóriás, illetve VIP mozik részére kialakított székek pedig rendelkeznek minden ma elvárt komfort kialakítással – állítható ülőlap és háttámla, ülésfűtés stb.

Székek oktatás, kulturális és konferenciatermek részére

Egyedi és praktikus megoldások előadótermek, kulturális rendezvények, illetve konferenciáknak otthont adó létesítmények részére. A skála széles, a megrendelő a letisztult fa megoldásoktól egészen a magas komfort fokozatú, és maximális felszereltségű székek közül tud a választani. Szükség esetén igyekeznek a helyszín adta lehetőségeihez különböző helytakarékos megoldásokkal alkalmazkodni, így pl. a szék oldalához, vagy háttámlájához illesztett felhajtható asztallap, egyedi méretezésű székek, sínrendszerbe épülő-elmozdítható, vagy épp elrejthető székek alkalmazásával. Lehetőség van továbbá elektromos vezetékek bekötésére, ülésfűtésre, írópad megvilágítására vagy kijelző beépítésére is.

Teleszkópos lelátórendszerek és székek

A teleszkópos lelátórendszerek tervezése és kivitelezése korszerű technológia felhasználásával, Európában és az egész világon érvényes szabványoknak megfelelően történik. Optimális választ adnak az enteriőrökben mutatkozó mind gyakoribb térigényre. Ezek a speciális, puha felületű, kerekeken mozgó rendszerek nagyon könnyen, néhány perc alatt kitolhatók, kellő számú ülőhelyet biztosítva a nézők igényei szerint. A rendezvény befejezését követően a tribünök ugyanolyan egyszerű és gyors művelettel visszatolhatók, és minimális teret foglalva, az enteriőr részét képezve, abba tökéletesen beleillenek. Ily módon vannak megoldva a sportcsarnokok, kongresszusi termek, mozik, multifunkciós termek belső terei, s eközben a kiadások jelentős megtakarítása mellett az adott terek rugalmas berendezésének lehetőségét kínálják. Egyazon térben különféle rendezvényeket – sport, kultúra, zene – lehet megvalósítani.

A tribünök egyaránt alkalmasak beltéri és kültéri felhasználásra. Az acélkonstrukció könnyen szállítható, összeszerelése pedig csak rövid időt vesz igénybe. Lehetővé teszi az alapterület és a lelátó méretének szükség szerinti módosítását.

Ha a Delaty 9 Project s.r.o. termékeivel kapcsolatban további információt szeretne megtudni, kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb felvilágosítást szeretne kérni a cég munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: SK-94501 Komárno, Platanová alej 22.
Telefon: +421 94 874 7075
Telefon: +421 90 564 5510
Web: www.delaty.eu
Csémy Attila
tulajdonos +36 70 363 4493
   
   
A céget Budapesten 2002-ben hozták létre, azzal a céllal, hogy a Magyarországon meghirdetett stadionrekonstrukciós program keretén belül minél több létesítményben elnyerhessék a nézőtéri lelátószékek beszállítását. Kezdetben a fő cél a lelátószékek gyártása, beszállítása és helyszíni szerelése volt, de idővel a cég már kül- és beltéri sportpályák teljes körű kivitelezését is végezte. A Delaty Sport Project fokozatosan egyre több sportlétesítmény építésénél, fejlesztésnél tudott jelen lenni, és már nem csupán lelátószékek, de mobil és elektromosan mozgatható lelátórendszerek kulcsrakész átadását, valamint eredményjelző táblák és korszerű LED panelek teljes körű kivitelezését tudta biztosítani ügyfelei számára. A sportlétesítmények építési és fejlesztési munkálatainak elősegítése mellett széles termékkínálatával kíván több kultúrintézményben is innovatív megoldást biztosítani multifunkcionális színházi és egyéb előadótermek kialakítása esetén.
Kulcsszavak:  Delaty  9  Project  Delaty  Sport  Project  székek  sportlétesítményekbe  nézőtéri  szék  teleszkópos  lelátórendszer  VIP  szék  Sky  Box  lelátószék  moziszék  előadóterem  konferenciaterem  lelátók  lelátórendszer