proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Consystec GmbH termékeivel bővült a katalógus


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. augusztus 10.

Tábla- és eligazító rendszerek kül- és beltéri használatra


A Consystec 1996 márciusában került megalapításra, az észak-rajna-veszfáliai Langenfeld cégbíróságán jegyezték be mint korlátolt felelősségű társaságot. A cég székhelye azóta is Langenfeldben található, de ma már az eredeti telephelyet 10 éves üzemelés után kinőve, a 2007-ben átvett, jóval nagyobb, modernebb és a további növekedésre lehetőséget nyújtó új épületben működik.

A Consystec fő profilja az épület külsők és a belterek számára készülő tábla- és eligazító-, valamint hirdető rendszereknek a tervezése, kivitelezése, különös tekintettel azok egyedi alkatrészeire. A cég termékeinek a megkülönböztető jegye az, hogy szinte kizárólag a minőséget és eleganciát sugárzó anyagokból, üveg és nemesacél felhasználásával készülnek. A kiforrott, időtálló termékek kínálata mellett az innováció jegyében a digital signage területéről származó legmodernebb megoldások is megtalálhatók a portfólióban.

A termékek megvalósítása, a design gondolatától a tervezésen, a prototípusok előállításán és tesztelésén keresztül egészen a sorozatgyártásig házon belül történik.

Gyártásba kizárólag olyan termékek kerülhetnek, amelyek megfelelnek a szigorú minőségi és biztonsági elvárásoknak, ami különösen hangsúlyos szempont a speciális nemesacél szerkezeti elemek tekintetében. A sorozatgyártás részben szerződött partnerek bevonásával történik.

A Consystec a megalapításától kezdődően teljes mértékben önfinanszírozó módon működött, így valamennyi eszköze, készletei mind a cég tulajdonában vannak. A mára elért méret és forgalom teljes egészében szerves fejlődés és növekedés eredménye, miközben a cég a német piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, valamint további 10 országban van jelen a képviseletét ellátó partnerei által.

Felmérve a kelet-európai piacokban rejlő lehetőségeket 2015-ben született meg az elhatározás a régió országai felé tervezett további terjeszkedést is megalapozó Magyarországi Vezérképviselet létrehozására.

A Consystec tájékoztató rendszerek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Consystec GmbH Magyarországi Vezérképviselete munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-3200 Gyöngyös, Vármegyeház tér 1.
Mobil: +36 20 262 6761
E-mail:
Web: www.consystec.hu
   
   
   
   
A Consystec fő profilja az épület külsők és a belterek számára készülő tábla-, eligazító-, valamint hirdető rendszereknek a tervezése, kivitelezése, különös tekintettel azok egyedi alkatrészeire. A cég termékeinek a megkülönböztető jegye az, hogy szinte kizárólag a minőséget és eleganciát sugárzó anyagokból, üveg és nemesacél felhasználásával készülnek. A kiforrott, időtálló termékek kínálata mellett az innováció jegyében a digital signage területéről származó legmodernebb megoldások is megtalálhatók a portfólióban.
Márkanevek: Consystec
Kulcsszavak:  consystec  tartók  táblák  totemoszlopok  eligazító  rendszerek  hirdető  rendszerek  hirdetőtáblák  tájékoztató  rendszerek