proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Colt BIM konfigurátor a tervezés megkönnyítésére


2017. július 31.

A tervezők maguknak állíthatják össze a BIM modelleket


A tervezői munkát jelentősen támogató újdonságot kínál a Colt, az Európa-szerte hő- és füstelvezető termékeiről, légkezelő rendszereiről és hűtő-fűtő berendezéseiről, megoldásairól jól ismert gyártó. A cég a BIM épületinformációs modellezéshez kapcsolódó adatbázisát az teszi különlegessé, hogy a tervezők maguknak állíthatják össze a BIM modelleket, kiválasztva és méretezve az éppen szükséges terméket, amelyeket le is tölthetnek.

A Colt BIM konfigurátor használata gyors és egyszerű, lépésről-lépésre mutatja a tervezési folyamatban a terméket, olyan mintha 3D lenne. A befejezett konfiguráció már kész is a letöltésre.

Az új Colt BIM konfigurátor ingyenesen elérhető, nem szükséges hozzá regisztráció sem.
Kattintson és tegyen egy próbát!
Ha az új Colt BIM konfigurátor használatáról bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Colt Hungária Kft. munkatársától, küldje el kérdését az alábbi Információkérés gomb segítségével.
 
 

Cég
Székhely: H-1103 Budatest, Gyömrői út 156-158.
Telefon: +36 1 433 2786
Fax: +36 1 433 2787
E-mail:
Web: www.colt-info.hu
Csordás Zoltán
ügyvezető  
   
   
   
A Colt Hungária Kft. a Colt cégcsoport tagja, mely egyike Európa vezető, független épületszolgáltatásokat nyújtó társaságainak. A Colt már 1931 óta biztosít egészséges, kényelmes és biztonságos környezetet ipari és kereskedelmi épületek számára egyaránt. A Colt a világ több mint 75 országban nyújt tervezési és egyéb szolgáltatásokat, és szállít termékrendszereket az építőipar számára.
A Colt Hungária hő- és füstelvezető termékeket és megoldásokat, légkezelő rendszereket, hűtő-fűtő berendezéseket és árnyékolástechnikai rendszereket forgalmaz és épít be új vagy már meglévő létesítményekbe. A szolgáltatásaik kiterjednek a tervezési tanácsadásra, egyedi rendszerek tervezésére és szimulációs tesztelésére, továbbá projektek menedzselésére. A cég kiemelt figyelmet fordít az utólagos termékkövetésre és karbantartásra is.
Márkanevek: Colt
Kulcsszavak:  Colt  Hungária  Kft  Colt  BIM  configurator  Colt  BIM  konfigurátor  BIM  épületinformációs  modellezés  BIM  adatbázis  tervezés  hő-  és  füstelvezető  termék  légkezelő  rendszer  hűtő-fűtő  berendezés  BIM  modell