proidea.hu online termékinformációs katalógus

Bemutató videók a Consystec kazettás és becsúsztatós tábla rendszereiről


2017. június 28.

A ClickFix, GasFix és SlideFix tábláknál az információ-hordozó tartalom cseréje rendkívül egyszerű

A ClickFix sorozat kazettás elemei az eleganciát ötvözik a tartóssággal. A nemesacél kazetta és a plexi lap kombinációja révén ez a tábla típus forgalmas, nyilvános helyeken, akár óvodákban, iskolákban is széles körűen alkalmazható.
Az információ-hordozó tartalom cseréje rendkívül egyszerű: a plexi lapot egy tapadókorong segítségével kivesszük, majd a tartalom cseréjét követően visszahelyezzük, úgy, hogy a kazetta fogai bepattanjanak a plexi oldalán kialakított hornyokba. Ennek a megoldásnak köszönhetően segédeszköz nélkül szinte manipulálhatatlan.
Igény esetén már a kívánt felirattal ellátva szállítják a táblát.
A ClickFix jól kombinálható más Consystec termékekkel, így asztali táblaként, függesztett vagy totemoszlopra szerelt módon is használható. Nagyobb vagy egyedi formák is rendelhetők belőle.


A rendkívül népszerű, vékony GlassFix rendszer elemei egy üveglap és egy elegáns nemesacél kazetta kombinációjából állnak. Az információ-hordozó tartalom cseréje egy tapadókorong segítségével roppant egyszerű, ugyanakkor annak hiányában az üveglap nehezen elmozdítható, így a manipuláció elleni védelem biztosított.
Igény esetén már a kívánt felirattal ellátva szállítják a táblát.
A GlasFix táblák jól kombinálhatók egyéb Consystec termékekkel, így például függesztett vagy asztali táblaként használhatóak, de szintén praktikusak és mutatósak totemoszlopokra szerelve is.


A Consystec igényes eligazító tábla sorozatába tökéletesen illeszkedik a kiváló minőségű SlideFix tábla család. A táblák alapja egy közel 3 mm vastag anyagból készült, a látható első élein enyhén lekerekített, eloxált alumínium profillal, amelynek a hornyába oldalirányból egy 7 mm vastagságú, minőségi plexi lap csúsztatható be. Az információ-hordozó anyagot fedő plexi lap felülete egy síkot alkot a keret külső élével, és annak alsó részén, egy szinte láthatatlan csavarral van rögzítve.
A táblákat jelenleg 150 mm-es magassággal öt különböző szélességben kínálják, a méretválaszték bővítésén folyamatosan dolgoznak.
A táblák rögzítése mind csavarozással, mind ragasztással megoldható.
Igény esetén a táblákat szerelési anyaggal és felirattal ellátva is szállítják.


A Consystec táblarendszerek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Consystec GmbH Magyarországi Vezérképviselete munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-3200 Gyöngyös, Vármegyeház tér 1.
Mobil: +36 20 262 6761
E-mail:
Web: www.consystec.hu
   
   
   
   
A Consystec fő profilja az épület külsők és a belterek számára készülő tábla-, eligazító-, valamint hirdető rendszereknek a tervezése, kivitelezése, különös tekintettel azok egyedi alkatrészeire. A cég termékeinek a megkülönböztető jegye az, hogy szinte kizárólag a minőséget és eleganciát sugárzó anyagokból, üveg és nemesacél felhasználásával készülnek. A kiforrott, időtálló termékek kínálata mellett az innováció jegyében a digital signage területéről származó legmodernebb megoldások is megtalálhatók a portfólióban.
Márkanevek: Consystec
További hírek a Beltéri tájékoztató rendszerek és hirdetési felületek termékkategóriában
További hírek az Információs rendszerek termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  eligazító  tábla  táblák  táblarendszerek