proidea.hu online termékinformációs katalógus

VELUX műanyag bevonatos tetőtéri ablakok magas páraterhelésnek kitett környezetbe


2017. október 04.

100%-ban karbantartásmentes felület, akár 0,51 W/m²K Uw-érték

A VELUX termékkínálatban megtalálható poliuretán bevonatos tetőtéri ablakok lakkozott felülete esztétikus, 100%-ban karbantartásmentes, fehér színének köszönhetően pedig tökéletesen harmonizál bármelyik tetőtéri helyiség berendezésével.

Műanyag bevonatos VELUX tetőtéri ablak

A VELUX műanyag bevonatos tetőtéri ablakokat kifejezetten ajánlják magas páraterhelésnek kitett környezetbe, így például konyhába és fürdőszobába, de nagyszerű választást jelentenek akkor is, ha az időszakos karbantartásra fordított energiát kell megspórolni.

Az ablaktok és az ablakszárny felülete illesztésmentes, belseje fenyőből készül. A gyártási folyamat keretében a fa magot hőkezelési eljárásnak vetik alá, melynek során kemencében rendkívül magas hőfokra hevítik, így annak nedvességtartalma akár 50%-kal csökken. Ez a ThermoTechnology™, mely lényegesen jobb hőszigetelő képességet eredményez, ráadásul a folyamat remekül helyettesíti a kémiai alapú korhadás elleni kezelést.

A gyártás következő szakaszában a fa magon egyenletes öntéssel felületfolytonos poliuretán bevonatot alakítanak ki, majd fedőrétegként kiváló minőségű kétkomponensű fehér lakkot hordanak fel. A végeredmény rendkívül tartós, karcolásmentes és extrém hosszú élettartamú felület. Évek múltán sem igényel kezelést, az esetleges szennyeződések könnyen, egyszerű háztartási tisztítószerekkel eltávolíthatók.

VELUX műanyag bevonatos tetőtéri ablakok

A poliuretán bevonatos VELUX tetőtéri ablakok a Standard, Standard Plus és Premium kínálatban egyaránt megtalálhatók, így nem szükséges kompromisszumot kötnie. A termékek a karbantartásmentes felület nyújtotta kényelem mellett számos előnnyel szolgálnak.

A Standard Plus kínálatban megtalálható háromrétegű üvegezéssel gyártott GLU ablak Uw-értéke 1,1 W/m²K, mellyel az aktuális energetikai követelményeken túl várhatóan a 2020 utáni időszakban érvényes előírásokat is teljesíti. Az ablakok az ablakszárnyon körbefutó extra gumitömítéssel rendelkeznek, mely huzatmentes épületet, fokozott légzárást és hangszigetelést biztosít.
Ha ennél is többre van szükség a tetőtér energetikai teljesítményének növeléséhez vagy az épületet használók komfortigényének kielégítéséhez, érdemes a Premium kínálatból választani. Háromrétegű, 66-os üvegezéssel ellátott Premium termékeik Uw-értéke mindössze 1,0 W/m²K, és megannyi további lehetőséget rejtenek. A GPU típusú felnyíló-billenő panoráma ablakok akadálytalan kilátást biztosítanak, ezáltal bárki szinte a szabadban érezheti magát, a VELUX INTEGRA® GGU elektromos vagy napelemes tetőtéri ablakok pedig a távműködtetés és intelligens nyitás-zárás kényelmét nyújtják.

Elérhető olyan speciális, kétszeres üvegezésű GGU tetőtéri ablak is, amely passzívház tanúsítvánnyal rendelkezik, Uw értéke pedig 0,51 W/m²K, mely a legjobb a piacon. Integrált napelemmel, beépített motorral és esőérzékelővel látták el.

VELUX poliuretán bevonatos tetőtéri ablakok

A VELUX műanyag bevonatú tetőablakok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a VELUX Magyarország munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.
Telefon: +36 1 436 0601
Fax: +36 1 436 0605
E-mail:
Web: www.VELUX.hu
VELUX vevőszolgálat
  +36 1 436 0601
   
   
   
A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon – a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen járnak az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. Cégük célja, hogy termékeikkel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításaikon keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. Vállalatukat 2016 januárjában CSR Hungary Díjjal ismerték el, Biztonsági Kiválóság cselekvési programjáért.
Hír
Új Standard Plus tetőtéri ablakok a VELUX-tól
2017.03.09    
További hírek a Tetőtéri ablakok termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  VELUX  műanyag  bevonatos  tetőtéri  ablak  tetőablak  műanyag  bevonatú  poliuretán  bevonatos  GLU  GGU  GPU  INTEGRA  GGU  GIU  GTU  VIU