proidea.hu online termékinformációs katalógus

Épületek, raktárak, irodák védelme innovatív kézi tűzoltó eszközökkel


2017. október 27.

Alkalmazhatóak kezdeti A, B és C tüzek oltására, valamint elektromos tűz esetén 100.000 V-ig

Az innovatív Tűzfaló tűzoltó eszközök kiválóan alkalmasak szerverszobák, irodák, elszívó rendszerek, elektromos berendezések védelmére, mivel a használatukkor nem keletkezik szennyeződés. A kisebb eszköz működési ideje 50 másodperc, a súlya 275 gramm a nagyobb eszköz működési ideje 100 másodperc és a súlya 550 gramm. Méretük és súlyuk alapján szinte bárkinek egyszerű használatot, védelmet nyújthat tűz esetén.

Tűzfaló tökéletesen alkalmas kezdeti A, B és C tüzek oltására. Másik legfontosabb tulajdonsága, hogy 100.000 Volt-ig használható elektromos tűz esetében.

A termék kis méretei miatt elfér egy egyszerű táskában, vagy irodai szekrényben, ezáltal egy esetleges tűz észlelése esetén bárki képes bármilyen kezdeti tűz keletkezésekor nagyon hamar beavatkozni.

Telefonközpont védelme Tűzfaló tűzoltó eszközzel

A Tűzfaló rendelkezik NATO számmal, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiadott Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítvánnyal, nemzetközi CE jelzéssel, és minden olyan dokumentummal, mellyel megfelel az EU-s forgalmazáshoz.

Az eszközök élettartalma 15 év, üzemképesség vizsgálatára nincs szükség, mivel az eszközben nincs nyomás. A Tűzfaló tűzoltó eszközök időszakos ellenőrzésre nincs szükség.

A Tűzfaló rengeteg helyen használatos és különleges tulajdonsága, hogy 350 °C fokos hő hatására automatikusan is képes működésbe lépni. A folyamatos működés lehetővé teszi kisebb zárt terek védelmét. Elektromos kapcsolószekrények, vezérlőpanelek, elszívó ventilátorok védelmére tökéletesen alkalmas, főleg olyan helyeken, ahol emberi tartózkodás nincs vagy nagyon korlátozott, vagy egyéb olyan helyeken, ahol egy 6 vagy 9 kilogrammos tűzoltó készülék elhelyezése esztétikai vagy egyéb szempontból nem lehetséges.

Az oltóanyag tejesen környezetbarát, nem toxikus, ezáltal az oltásból eredendő károkozás szinte nulla (nincs szennyezőanyag).

Magyarországon már több vállalat, szervezet gépjárműveinek, szervereinek, elektromos berendezéseinek védelmét szolgálja a Tűzfaló, olyan cégekét, akik már felismerték az élet és vagyonmentés fontosságát.

Tűzfaló tűzoltó eszköz

A Tűzfaló tűzoltó eszközök adataiért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Spiller Trade Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: 2541 Lábatlan, Rákóczi F. út 34.
Mobil: +36 30 400 5074
E-mail:
Web: http://www.tuzfalo.hu/
Web: http://www.tuzoltas.hu/
   
   
   
   
   
A Spiller Trade Kft. a Tűzfaló, eredeti angol nevén FSS ( Fire Suppression Systems ) tűzoltó eszközök magyarországi és környékbeli országok kizárólagos disztribútora.
Márkanevek: FSS
További hírek a Tűzoltó rendszerek, tűzoltókészülékek termékkategóriában
További hírek a Tűzoltó rendszerek, passzív tűzvédelmi termékek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Spiller  Trade  Tűzfaló  FSS  tűzoltó  eszköz  tűzoltás  Esp  004  Esp  005  kézi  tűzoltó  készülék  elektromos  tűz