proidea.hu online termékinformációs katalógus

Rákosy Glass üvegek a Budavári Hilton Hotelben


2018. március 07.

A fémfüsttel dekorált üvegfelületek különböző mintázattal jelennek meg a szálloda egyes pontjain

A Budavári Hilton szállodához olyan összetett belsőépítészeti dekorációs elemek készültek, melyek egyedi módon ötvöznek többféle technikai réteget és alakítanak ki egyedi vizuális összhatást. A cél az volt, hogy a szálloda eleganciáját és luxushoz való viszonyát reprezentálják a kézzel készült, jellegzetes üvegek.

A felületekre különböző színű és textúrájú fémfüst került, ezáltal nem egyszerű tükörként funkcionálnak, hanem a fémes felületek fényvisszaverő képessége miatt a tükörhöz hasonló, ám tompább, és így kifejezetten érdekes fényjátékot képesek létrehozni. Többféle méretben és különböző mintázattal jelennek meg a szálloda egyes pontjain, többek között a recepciónál és az előtérben.

Rákosy Glass üvegek a Budavári Hilton Hotelben

Rákosy Glass üvegek a Budavári Hilton Hotelben

Érdemes egy kicsit közelebbről is szemügyre venni az üvegeket, ugyanis a speciális kialakítással készült akác mintánál a formák nem csupán kétdimenziós vizuális elemek, hanem plasztikusak, vagyis térben is érezhető a geometriájuk, de csak finoman, dombormű-szerűen emelkednek ki a síkból és visszafogott árnyékokat és csillogásokat eredményeznek.

Rákosy Glass üvegek a Budavári Hilton Hotelben

A Rákosy Glass üvegek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Rákosy Glass Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 5.
Telefon: +36 1 261 0445
Fax: +36 1 431 0468
E-mail:
Web: www.rakosyuveg.hu
Rákosy Eszter
ügyvezető +36 30 491 3942
   
   
   
A Rákosy Glass Kft. 2007-ben alakult a magyar üvegiparban méltán elismert és 1981 óta működő Rákosy Üvegipari Egyéni Cég nyomdokain. A cég családi vállalkozás, mely három generációra visszanyúlóan foglalkozik üvegmegmunkálással.
Kulcsszavak:  Rákosy  Glass  üveg  üvegek  üvegburkolat  belsőépítészeti  dekorációs  üveg  fémfüst