proidea.hu online termékinformációs katalógus

myGlass® digitális nyomtatással kiegészített biztonsági üveg a győri Unique Hotelben


2018. augusztus 06.

A lépcsőházi üvegkorlátok az MKM Üveg Design Stúdió Kft. termékének használatával készültek

2018. áprilisában nyitotta meg kapuit a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában, a győri belváros ölelésében, az RQ Boutique & Unique Hotel.

A New York és Párizs boutique és unique szállodáinak mintájára kialakított prémium kategóriás hotel korábban panzióként működő épülete a múlt század elején épült, és a mostani beruházás során teljes külső és belső felújításon esett át. A beruházó célja egy magas színvonalú szálláshely létrehozása volt, melynek egyik eredménye az, hogy a hotel különleges és egyedi kialakítású, önálló karakterű szobákkal várja vendégeit. Ebbe az alapgondolatba illeszkedik az a beruházói döntés, mely a szálloda lépcsőházi korlátainak kialakításához az MKM Üveg Design Stúdió Kft. myGlass® márkanéven gyártott, digitális nyomtatással kiegészíthető többrétegű biztonsági üvegét választotta.
myGlass nyomtatott üvegkorlát - Győr, Unique Hotel Az egyedi méretben és kivitelben gyártott myGlass® a gyártó meglévő mintáival vagy a megrendelő saját ízlésének megfelelő grafikával, fotóval látható el, ezáltal végtelen variációs lehetőséget nyújtva. Az üvegkorláton túl ezzel a megoldással készíthető konyhai hátfal, továbbá beltéri üvegajtó, zuhanykabin, üvegfal, lépcső, járható üvegfelület, portál vagy kirakatüveg is. Az üvegszerkezet vastagsága a 4+4 mm-től akár 12+12+12 mm-ig terjedhet.
myGlass nyomtatott üvegkorlát - Győr, Unique Hotel Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. saját fejlesztésű, myGlass® márkanéven gyártott termékének letölthető termékismertetőjét megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a cég munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Telephely: H-1106 Budapest, Jászberényi út 47/C.
Telefon: +36 70 /7776864
Fax: +36 1 404 1332
E-mail:
Web: www.mkmuveg.hu
Csécs Ákos
ügyvezető +36 70 777 6922
   
   
   
Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. 2010-ben alakult Budapesten, ami mára közel 50 fővel üzemel. A vállalkozás a sokéves szakmai tapasztalatnak, a korszerű gépparknak és a folyamatosan bővülő kapcsolatrendszernek köszönhetően az üvegipar meghatározó szereplőjévé vált. A cég a síküveg megmunkálás területén modern és a mindenkori trendeknek megfelelő technológiát kínál, kül- és beltéri üvegszerkezetek, dekorációs üvegek gyártására, beépítésére.
Márkanevek: myGlass
Kulcsszavak:  MKM  Üveg  Design  Stúdió  Kft  RQ  Boutique  &  Unique  Hotel  Győr  szálloda  myGlass  digitális  nyomtatással  kiegészített  biztonsági  üveg  nyomtatott  üvegkorlát  dekorációs  üveg  biztonsági  üveg  üvegszerkezet  ragasztott  üveg  ragasztott-biztonsági  üveg  edzett  üveg  edzett-ragasztott  üveg