proidea.hu online termékinformációs katalógus

Linodur linóleum sportpadló burkolat


2012. szeptember 10.

A sportosan fekete burkolat elegáns, praktikus, biztonságos

Az elegáns "sportosan fekete" megjelenést mutatja a szemet gyönyörködtetően fekete Linodur sportpadló. A Michelstadti városi sportcsarnokban található fekete sportpadló előnyei nyilvánvalóak, ismét tanulhattunk, milyen meglepő színeket választanak az építészek.

Minden kétséget eloszlat
A számunkra közkeletű megállapítás, hogy a "fekete padló szép, de nem praktikus" csupán egy téves beidegződés. A "sportos fekete" Linodur linóleum dizájn elegáns, ugyanakkor nagyon is praktikus, köszönhetően annak, hogy hosszú élettartamú és megfelelő rugalmasságú tulajdonságokkal bír. A visszafogottan mintás Linodur sport linóleum minden sportlétesítményt lenyűgözővé tesz. Mélységet teremt, éles kontrasztot áraszt. A sportpályák vonalai, festése sokkal jobban érzékelhető a "sportos fekete" felületen, mint más felszínen.

Városi sportcsarnok, Miechelstadt
A német Miechelstadt városban négy oktatási intézmény élvezi a Loewer + Partner Építésziroda által tervezett új sportcsarnok előnyeit. Az új építmény részben a földszint alá épült, egy természetes fénnyel világított alagút köti össze a Teodor Litt Iskolával. A kreatív belsőépítészek a DLW "sportosan fekete" Linodur sportpadlót alkalmazták kontrasztos pályafestéssel. Továbbá a linóleum előnyös tulajdonságaival, a csúszásmentességgel is szolgál a Linodur, amelynek köszönhetően a versenysport és szabadidős sportolás során minimálisra csökken a sérülésveszély.
A Miechelstadt-i sportcsarnok burkolatáról bővebben itt olvashat.

Színek az építészetben
A faszén színárnyalat pasztell szín? Hogyan gondolkodnak az építészek a színekben?
Megkérdezték, melyik a kedvenc színük, a színkoncepció spontán kialakulásának folyamatát, a színek építészetben lehetséges kommunikatív potenciálját és ahogy várható volt, rendkívül színes, inspiráló, szórakoztató válaszok születtek.
Győződjön meg róla az Armstrong DLW legújabb referenciakönyvében online.

A Linodur linóleum sportpadló burkolattal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az Armstrong DLW munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Keveháza utca 1/3.
Telefon: +36 1 382 9098
Fax: +36 1 785 8829
Web: www.dlw.eu
Róka János
műszaki tanácsadó +36 30 951 6971
   
   
A DLW Flooring Európa egyik vezető padlóburkoló anyag gyártója, központja Bietigheim-Bissingenben Németországban található. A cég gyárai és kereskedelmi irodái Európa-szerte megtalálhatók. A termékeket a folyamatos termékfejlesztés és a német minőség jellemzi.
További hírek a Linóleum burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Linodur  linóleum  soprtpadló  padlóburkolat  Armstrong  DLW