proidea.hu online termékinformációs katalógus

Konténerházak vandálbiztos mosdófelszerelései


2017. október 04.

A rozsdamentes acélból készült szaniterek maximális védelmet nyújtanak a rongálásokkal szemben

A Green Clean Kft. portfóliójában megtalálhatóak azok a termékek, amelyek tökéletesen alkalmasak konténerépületek vandálbiztos mosdóinak felszereléséhez.

Hova érdemes vandálbiztos szanitereket felhelyezni?
  • irodakonténer
  • szaniterkonténer
  • WC konténer
  • raktárkonténer
Ezek esetében a hagyományos szaniterek gyorsan leamortizálódnak, így mindenféleképpen érdemes elgondolkodni az időtálló, rozsdamentes acél (AISI 304) anyagú eszközök felhelyezésében. Mosdó és WC szanitereink egyedülálló módon, 1,5 mm anyagvastagsággal készülnek, teljesen rejtett, zárt a kialakításuk, így maximális védelmet nyújtanak a rongálással szemben.

A Green Clean vandálbiztos mosdói mellé ajánlott a rejtett rögzítéssel rendelkező blokkolásgátlós, nyomógombos, időzített csaptelepet választani.

A konténerépületek mosdóiban kihelyezett tükrök élettartama igen rövid, gyakori problémát jelentenek a karcolások és a törések. Ennek a problémának a kiküszöbölésére ajánlják a vandálbiztos tükröket. Ezen termékek különlegessége, hogy a rozsdamentes acél anyagú lapot elektropolírozással teljesen tükörhatásúvá varázsolnak. Rögzítése történhet TORX csavarral vagy akár ragasztással is.

További felszereléseik (kéztörlő adagoló, WC-papír adagoló, fali hulladékgyűjtő, szappanadagoló, akasztó, szappantartó) esetében a kiváló anyagvastagság mellett még egy úgynevezett Silk Touch felületkezelést is alkalmaznak, amelynek eredményeképp a foltok és ujjlenyomatok nem tapadnak meg a felületen, illetve az anyag ellenállóbbá válik a gyenge minőségű tisztítószerekkel szemben. Hosszútávon gondolkodva az ujjlenyomatmentes termékek jelentik a leghatékonyabb megoldást a mosdóban.

A közelmúltban hasonló célból az alábbi termékeiket választották ki az érdeklődők:

Vandálbiztos fali mosdó, kézmosó zárt szifonburkolattal (GCV00217)

Vandálbiztos fali mosdó, kézmosó

Anyag: rozsdamentes acél
Anyag minősége: AISI 304
Acél falvastagsága: 1,5 mm
Méret: 400x360x285 mm
Borítás: selyem matt
Rögzítés: fali


Vandálbiztos, időzített nyomógombos csaptelep blokkolásgátlóval (GCCV130056)

Vandálbiztos, nyomógombos álló csaptelep

Anyag: sárgaréz
Borítás: krómozott fényes
Rögzítés: álló
Méret: 130x85x44 mm
Működtetés: nyomógombos
Időzítés: állítható, 20 mp
Üzemi nyomástartomány: 4 bar
Vízátfolyás: 4 l/perc


C/Z hajtott papírkéztörlő adagoló, rozsdamentes acél, Silk touch ujjlenyomatmentes (GCT400S-FP)

Vandálbiztos fali mosdó, kézmosó

Anyag: rozsdamentes acél
Anyag minősége: AISI 304
Tömeg: 2 kg
Méret: 280x369x128 mm
Borítás: Silk touch ujjlenyomatmentes
Kapacitás: 400-600 lap
Kialakítás: szintjelzővel ellátott, rendszerkulccsal zárható


A vandálbiztos szaniterek letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Green Clean Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.
Telefon: +36 22 582 108
Fax: +36 22 582 109
Mobil: +36 30 824 1835
E-mail:
Web: www.greenclean.hu
Szabó Sándor
mosdóhigiénés üzletágvezető  
   
   
   
   
A Green Clean fő profilja a közösségi mosdók kiváló minőségű szanitereinek és piperéinek szállítása, beszerelése. Hiszik, hogy megbízható, vandálbiztos és egyúttal környezettudatos mosdófelszereléseik a hosszú távú, üzembiztos és gazdaságos üzemeltetés alapjai, és termékeiket ezen elvárások szellemében gyártatják. Megoldásaik között kiemelt szerepet kapnak a villámgyors és energiatakarékos kézszárítók, a vandálbiztos szaniterek, a könnyen tisztítható, ujjlenyomatmentes felületű rozsdamentes adagolók, a víztakarékos infavezérlésű és időzített csapok és öblítőszelepek, a vízmentes piszoárok, és az érintésmentes kézhigiénés rendszereik. Továbbá ügyfeleik egyedi igényei szerint teljes körű mosdóhigiénés szolgáltatást nyújtanak illatosítás, kézhigiéné, higiénés papírok, hulladékgyűjtők, kézszárító üzemeltetés és WC ülőke tisztító rendszerek területén.
Márkanevek: GOJO, PURELL, DELABIE, World Dryer, G-Screen, V-AIR Solid, V-Fresh, Falcon, SIMEX, Green Clean
Kulcsszavak:  Green  Clean  vandálbiztos  szaniter  mosdó  rozsdamentes  WC  AISI  304  rozsdamentes  acél  csaptelep  Senda  konténerház  mosdófelszerelés