proidea.hu online termékinformációs katalógus

Konténerházak vandálbiztos mosdófelszerelései


2017. október 04.

A rozsdamentes acélból készült szaniterek maximális védelmet nyújtanak a rongálásokkal szemben

A Green Clean Kft. portfóliójában megtalálhatóak azok a termékek, amelyek tökéletesen alkalmasak konténerépületek vandálbiztos mosdóinak felszereléséhez.

Hova érdemes vandálbiztos szanitereket felhelyezni?
  • irodakonténer
  • szaniterkonténer
  • WC konténer
  • raktárkonténer
Ezek esetében a hagyományos szaniterek gyorsan leamortizálódnak, így mindenféleképpen érdemes elgondolkodni az időtálló, rozsdamentes acél (AISI 304) anyagú eszközök felhelyezésében. Mosdó és WC szanitereink egyedülálló módon, 1,5 mm anyagvastagsággal készülnek, teljesen rejtett, zárt a kialakításuk, így maximális védelmet nyújtanak a rongálással szemben.

A Green Clean vandálbiztos mosdói mellé ajánlott a rejtett rögzítéssel rendelkező blokkolásgátlós, nyomógombos, időzített csaptelepet választani.

A konténerépületek mosdóiban kihelyezett tükrök élettartama igen rövid, gyakori problémát jelentenek a karcolások és a törések. Ennek a problémának a kiküszöbölésére ajánlják a vandálbiztos tükröket. Ezen termékek különlegessége, hogy a rozsdamentes acél anyagú lapot elektropolírozással teljesen tükörhatásúvá varázsolnak. Rögzítése történhet TORX csavarral vagy akár ragasztással is.

További felszereléseik (kéztörlő adagoló, WC-papír adagoló, fali hulladékgyűjtő, szappanadagoló, akasztó, szappantartó) esetében a kiváló anyagvastagság mellett még egy úgynevezett Silk Touch felületkezelést is alkalmaznak, amelynek eredményeképp a foltok és ujjlenyomatok nem tapadnak meg a felületen, illetve az anyag ellenállóbbá válik a gyenge minőségű tisztítószerekkel szemben. Hosszútávon gondolkodva az ujjlenyomatmentes termékek jelentik a leghatékonyabb megoldást a mosdóban.

A közelmúltban hasonló célból az alábbi termékeiket választották ki az érdeklődők:

Vandálbiztos fali mosdó, kézmosó zárt szifonburkolattal (GCV00217)

Vandálbiztos fali mosdó, kézmosó

Anyag: rozsdamentes acél
Anyag minősége: AISI 304
Acél falvastagsága: 1,5 mm
Méret: 400x360x285 mm
Borítás: selyem matt
Rögzítés: fali


Vandálbiztos, időzített nyomógombos csaptelep blokkolásgátlóval (GCCV130056)

Vandálbiztos, nyomógombos álló csaptelep

Anyag: sárgaréz
Borítás: krómozott fényes
Rögzítés: álló
Méret: 130x85x44 mm
Működtetés: nyomógombos
Időzítés: állítható, 20 mp
Üzemi nyomástartomány: 4 bar
Vízátfolyás: 4 l/perc


C/Z hajtott papírkéztörlő adagoló, rozsdamentes acél, Silk touch ujjlenyomatmentes (GCT400S-FP)

Vandálbiztos fali mosdó, kézmosó

Anyag: rozsdamentes acél
Anyag minősége: AISI 304
Tömeg: 2 kg
Méret: 280x369x128 mm
Borítás: Silk touch ujjlenyomatmentes
Kapacitás: 400-600 lap
Kialakítás: szintjelzővel ellátott, rendszerkulccsal zárható


A vandálbiztos szaniterek letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Green Clean Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.
Telefon: +36 22 582 108
Fax: +36 22 582 109
Mobil: +36 30 824 1835
E-mail:
Web: www.greenclean.hu
Szabó Sándor
értékesítési koordinátor  
   
   
   
   
A Green Clean Kft. 2007 óta foglalkozik mosdóhigiénés berendezések forgalmazásával. Olyan megoldásokat ajánl partnerei figyelmébe, amelyekkel javíthatják közösségi mosdóik higiénés színvonalát, csökkenthetik költségeiket, és nem mellékesen elindulhatnak a környezettudatosabb vállalatvezetés útján. Kínálatában megtalálhatók az illatosított piszoár rácsok, illatosítók, légfüggönyös JET kézszárítók, papír- és WC-papír adagolók, hulladékgyűjtők, vandálbiztos szaniterek, szemmosók, vészzuhanyok és akadálymentes vizesblokkok komplett felszerelési eszközei egyaránt.
Márkanevek: Vendor, SIMEX, World Dryer, Tarco, Purell, Gojo, Celtex, Gerebene, Delabie
Kulcsszavak:  Green  Clean  vandálbiztos  szaniter  mosdó  rozsdamentes  WC  AISI  304  rozsdamentes  acél  csaptelep  Senda  konténerház  mosdófelszerelés