proidea.hu online termékinformációs katalógus

H-profilok saját kezű előállítása MPC-/MPR-szerelőkapcsokkal


2017. december 18.

A bemutatófilmből megtudhatja, hogyan lehet MÜPRO szerelőkapcsok segítségével H-profilokat összeállítani

A kisméretű szerkezeti elem lehetővé teszi a rendszersínek hátoldalán lévő furatokon keresztül két sín összekapcsolását – szemben a szokásos megoldásokkal, amelyek egyetlen csavart használnak. A kapcsot egy kerek és egy ovális furatba kell egyszerre belehelyezni, majd egy hatszögletű belsőmenetes csavarral rögzíteni. Az ovális furaton keresztül történő összekötés megbízhatóan rögzíti a síneket, és biztosítja a szerkezetet elcsúszás és elcsavarodás ellen.

Az MPC-/MPR-szerelőkapocs galvanikusan horganyzott kivitelben kapható, és elsősorban száraz belső terekben való felhasználásra alkalmas.


Ha a MÜPRO szerelőkapcsokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt, katalógust szeretne kérni a MÜPRO Magyarország Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 24. Ipartelep D/1. épület
Telefon: +36 1 348 0440
Fax: +36 1 348 0439
E-mail:
Web: www.muepro.hu
Homor Péter
alkalmazás technika +36 70 386 5406
   
   
   
A MÜPRO több mint 40 éves tapasztalatával a rögzítéstechnika területén a különleges rögzítési megoldások specialistája. Fotovillamos rendszerek és szolártechnikai berendezések rögzítéséhez a MÜPRO átfogó termék- és szervizkoncepciót kínál.
Hír
MÜPRO MPC/MPR gyorsrögzítő: H-profilú sínek csatlakoztatása
2017.02.27    
Kulcsszavak:  MÜPRO  H-profil  MPC-/MPR  szerelőkapocs  rendszersín