proidea.hu online termékinformációs katalógus

Videó a Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca beszereléséről


2017. július 26.

Az előszerelt kivitel csökkenti a beszerelésre fordítandó időt

Stabil szerelőkeret porfestett acélból
Alkalmas építkezéshez; beépítéskor az előszerelt tartókeretbe a szifon bepattintható, mely precíz illeszkedést eredményez.
Biztonságos rögzítés
A lábak a megfelelő pontokon egyszerűen a keretre pattinthatók és tolórúd segítségével megbízhatóan a kijelölt helyre rögzíthetők.
Beállításnál könnyen hozzáférhető
A felülről végezhető munkafolyamat során a lábak hagyományos szerszámokkal kényelmesen a padlófelület magasságához igazíthatók.
Bűzelzáró két vízzármagasságban
A bűzelzáró 30 mm-es és 50 mm-es vízzármagasságú kivitelben kapható. Az előszerelt tartókeretbe mindkét típus bepattintható, és 360°-ban a kívánt pozícióba igazítható.
Gyárilag szivárgásmentesítve
A zuhanytálca szigetelőgallérja már a gyárban a termékre kerül. Okos megoldás a sarok területekre, mely mindenféle beépítési környezetben rugalmasságot biztosít a szereléshez.
Praktikus fésűs szűrő
Egy fésűs szűrő található a takarófedél alatt, mely megelőzi a dugulást. Könnyedén eltávolítható és megtisztítható.

A Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca letölthető termékismertetőiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információ szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz u. 2.
Telefon: +36 1 204 4187
Fax: +36 1 204 4190
E-mail:
Web: www.geberit.hu
Bánfi Zsolt
értékesítési és műszaki munkatárs  
   
   
   
A Geberit csoport a szanitertechnika területén Európa piacvezetője és világméretű szolgáltatója. A termékskála nyolc termékcsoportot foglal magába: vízellátó és fűtési rendszer, lefolyórendszer, speciális szaniterek, falsík előtti szerelési rendszer, falon kívüli öblítő rendszer, közösségi helyiségek szerelvényei, szaniterek kiegészítő szerelvényei, megmunkáló szerszámok.
Hír
Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca
2017.07.12    
További hírek a Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Geberit  Setaplano  padló  síkjába  süllyesztett  zuhanytálca  előszerelt  kivitel  zuhany  szerelőkeret  szigetelőgallér  bűzzár  lefolyó  fésűs  szűrő