proidea.hu online termékinformációs katalógus

EJOT Perform flexibilis tetőszegély


2013. február 15.

Tökéletes vízzáró szigetelést biztosít, minden tetőszerkezetre alkalmas

A Perform flexibilis tetőszegély mindenütt alkalmazható, ahol tetőfedésről beszélünk. Lapos tetőnél és profilozott tetőnél egyaránt felhasználható. A tetőszegély anyaga ugyanazt a funkciókat látja el és ugyanolyan tömítettséget biztosít a szegélyezésnél, mint a bádog.
A bádoghoz hasonlóan önhordó és formatartó, valamint légáteresztő fedést biztosít. Beépítése megfelel a bádog beépítésével, de a jó nyúlhatóságának és a kisebb tömegének köszönhetően egyszerűbb beépíteni és formázni.

Egy környezeti megoldás
A Perform flexibilis tetőszegély egy ólommentes környezetbarát szigetelőanyag, amely egy nyújtható fonott alumínium hálóból és egy környezetbarát gumianyagból áll. Ennél fogva nincs környezetszennyezés vegyi illetve színezőanyag kiáramlása miatt.

Alkalmas
 
 • Külső falazatoknál
 • Tetőablakoknál
 • Kéményeknél
 • Szellőzőknél
 • Felülvilágítóknál
 • Vápáknál • Egyszerű formázni és szerelni
  A Perform flexibilis tetőszegélyt gyors és egyszerű szerelni. Kis tömegének és nyújthatóságának köszönhetően könnyű kezelni és formálni. Profilozott kialakítású tetőkre is kiválóan alkalmas (trapézlemez, cserépmintás lemez, cserép, pala, hullámpala, síkpala). A profilozott tetőkön a gyors és egyszerű formáláshoz a legjobb megoldás egy Perform homokkalapács alkalmazása.

   
   
  Külső fal
  Perform flexibilis tetőszegély alkalmas bármilyen felépítésű külső falakhoz, tűzfalakhoz. Pl.: beton és könnyű szerkezetes falakhoz.
   
  Tetőablak
  Hosszúságban 60%-osan nyújtható, szélességében 20%-osan.
   
  Kémény
  Perform flexibilis tökéletes vízzáró szigetelést biztosít kéményeknél.
   
  Szellőző
  Perform flexibilis szellőzőcsövek, illetve lefolyócsövek átvezetésénél is tökéletesen alkalmazható.
   
  Tetőlakoknál felülvilágítóknál, szolár kollektoroknál
  Perform flexibilis megoldást biztosít a vízmentes lezáráshoz.
   
  Vápa
  Perform flexibilis a fedések között vápaként is alkalmazható

  Szerelés ragasztás nélkül
  A Perform tetőszegélyt általában ragasztás felhasználása nélkül szerelik, mivel öntapadós. Az önhordó szegély légáteresztő és megakadályozza a nedvesség kialakulását és a pára lecsapódását, a szegélyezni kívánt területen.

  Szerelés pontszerű ragasztással
  Ahol szükséges pontszerű ragasztás alkalmazható. Ilyen esetben alkalmazható a Perform ragasztó. Minden szokványos építőipari anyagon jól ragad.
  Pl.: üreges tégla, beton, fém, üveg, lakkozott felület. Porózus felületek ragasztása esetén (beton, üreges tégla) a felületet Perform Primer 21-el kell kezelni.

  A Perform flexibilis tetőszegéllyel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az EJOT Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
   

  Cég
  Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 16.
  Telefon: +36 24 519 360
  E-mail:
  Web: www.ejot.hu
  EJOT iroda
    +36 1 289 3090
     
     
  Az 1996-ban alapított EJOT Hungária Kft. elsődleges feladatának tekinti az építőipari cégek kiváló minőségű kötőelemekkel - önfúró és önmetsző csavarokkal, szegecsekkel, dübelekkel - történő kiszolgálását.
  További hírek a Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők termékkategóriában
  További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
  További hírek az Építés termékkategóriában
  Kulcsszavak:  EJOT  Perform  tetőszegély  flexibilis