proidea.hu online termékinformációs katalógus

Akciós ipari csatlakozók, jelölők, nyomtatók és szerszámok idő- és helytakarékos megoldásokhoz


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. január 15.

A Weidmüller meghosszabbította akcióját 2018. március 31-ig


Az Ön ipari csatlakoztatási partnereként a Weidmüller minden elképzelhető csatlakozási igényt ki tud elégíteni, a szekrényektől a terepi megoldásokig. Ahhoz, hogy értékes innovációkat alkothassanak, fontos, hogy betekintést nyerjenek azoknak az igényeibe, akik valójában felelősek az ipari csatlakozások kialakításáért, és az ezekhez kapcsolódó mindennapi feladatok ellátásáért – legyen szó a gépiparról, az energiatermelésről, a sorozatgyártásról, a szállítmányozásról vagy a készülékgyártásról. Mi az, ami valóban jelentősen megkönnyítené az életüket? Milyen konkrét kihívásokkal kell megküzdenie az iparnak? A Weidmüllernél ezeket a kérdéseket teszik fel magunknak és megpróbálnak rá hatékony, az adott iparág igényeire szabott megoldásokkal válaszolni.

Töltse le az akciós termékek 20 oldalas letölthető kiadványát és nézze át az egyedi ajánlatokat.

A kiadványban szereplő akciós árak 2018. március 31-ig érvényesek. Amennyiben további információt szeretne kérni a Weidmüller Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 382 7700
Fax: +36 1 382 7701
E-mail:
Web: www.weidmueller.hu
Cziglédszky Dóra
marketing asszisztens  
Kerekes Zoltán
ügyvezető igazgató  
   
A Weidmüller a csatlakozástechnika, energia- jel- és adatátvitel, -illesztés, és -feldolgozás területén alkalmazott ipari megoldások vezető gyártója. A vállalat a villamos csatlakozástechnika valamint a funkcionális- és kommunikációs elektronika területén fejleszti, gyártja, és értékesíti termékeit. A Weidmüller teljes termékskálája és összes szolgáltatása ügyfelei gyártmányainak értéknövelését, és ezzel üzleti sikereit szolgálja. A Weidmüller jelentős nemzetközi szereppel bíró vállalatcsoportként működik, és több mint 70 országban rendelkezik saját termelőüzemmel, kereskedelmi egységgel és képviselettel.
Kulcsszavak:  Weidmüller  Weidmueller  sorkapocs  Klippon  Connect  A-sorozat  tápellátás  elosztás  motorbekötő  sorkapocs  PUSH  IN  csatlakozás  maxGUARD  elektronikus  biztosíték  Weidmüller  Configurator  jelöléstechnika  jelölők  nyomtatók  vezeték  csupaszolók  érvéghüvelyezés  PLC  interfész  Remote  I/O  rendszer  u-remote  u-link  Field  Power  RockStar  Moduplug  moduláris  ipari  nehézcsatlakozó  gyors  szerelési  megoldások  PV  alkalmazások  szekrényvilágítás  WIL  STANDARD