proidea.hu online termékinformációs katalógus

Szerelkezz fel! - promóció szerelőknek, hasznos meglepetésekkel


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. október 06.

A promóció 2017. december 3-ig tart

Elindult a Wavin legújabb promóciója, mely minden víz- és fűtésszerelőt arra buzdít: Szerelkezz fel a Wavinnal! A kampányhoz csatlakozók ráadásul garantált ajándékokkal lesznek gazdagabbak.
Látogasson el a http://szerelkezzfel.wavin.hu/ oldalra, vagy szerezzen magának egy egyedi kódot tartalmazó szórólapot a résztvevő kereskedőknél, regisztráljon az oldalon, és hasznos ajándékot kap, melyet postán juttatnak el Önnek.

És ezzel még nincs vége a meglepetéseknek! A Wavin ismeri a szerelőkre váró kihívásokat és mindig azon van, hogy megoldásaival könnyebb legyen letudni a melót. Ezért is kínálnak olyan hasznos termékeket, mint a Tigris K1 műanyag présidomok.
Ha a résztvevő partnerüzletekben 2017. december 3-ig promóciós K1 termékcsomagot vásárol, azonnal megnyerheti a csomagban rejlő értékes ajándékok egyikét.

Játékszabályzat

Ha a "Szerelkezz fel a Wavinnal" promócióval kapcsolatban további információt szeretne kérni a Wavin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2072 Zsámbék, Új gyártelep
Telefon: +36 23 566 000
Fax: +36 23 566 001
E-mail:
Web: https://www.wavin.com/hu-hu
   
   
   
   
   
Az 1955-ben alapított hollandiai székhelyű cég meghatározó szereplője a műanyag csőgyártásnak. A Wavin főbb termékcsoportjai a közmű-, ivóvíz-, csatorna-, gázcsővezetékek, műanyag aknák, valamint az épületgépészeti csővezetékek a padló- és felületfűtéstől a hideg- és melegvizes ivóvízvezetékeken át a különféle lefolyócső rendszerekig.
Kulcsszavak:  Szerelkezz  fel  Wavinnal  vízszerelő  fűtésszerelő  Tigris  K1  műanyag  présidom