proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tondach tavaszi tetőcserép akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. május 15.

A Natur line, Color line, Protect line és Exclusive line termékcsaládok egyes tagjai 2017. május 31-ig kedvezményesen érhetőek el

Az akciós tetőcserepek között formában, színben és felületvédelemben és megtalálhatja az Ön számára ideális modellt. A 2017. április 1. és május 31. között futó akció keretein belül az alábbi kedvezmények érhetőek el:

Natur line
Természetes érzés, egészséges lakóklíma. A Natur line termékcsaládban a hagyományos és a modern stílust kedvelők egyaránt megtalálják az ízlésüknek leginkább megfelelő megoldást.

Pilis egyenesvágású téglavörös
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 2499 Ft/m²
Kékes ívesvágású téglavörös
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 2754 Ft/m²

Color line
A Color line termékvonal elemeiből készült tető hosszú ideig megőrzi eredeti színét. A FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

Twist FusionColor terrakotta
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 2394 Ft/m²
Twist FusionColor terrabarna
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 2499 Ft/m²

Protect line
Megnövelt ásványi anyag tartalom, keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek különleges szépségükkel kitűnnek környezetükből, emellet hatékonyan ellenállnak a nap UV sugárzásának, a saveróziónak és a mohásodásnak. A tető szép marad egy életen át.

Bolero FusionProtect antracit
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 2684 Ft/m²
Bolero FusionProtect néró
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 3080 Ft/m²

Exclusive line
Kiemelkedő minőségű, megjelenésükben is exkluzív termékek, változatos forma- és színvilággal. A FusionProtect felületvédelemmel ellátott tetőcserepek között bárki megtalálja az álmai otthonához illőt.

Figaro FusionProtect antracit
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 3596 Ft/m²
Figaro FusionProtect bazalt
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 3596 Ft/m²

Az akció Tondach kereskedő partnererinél érhető el. Találja meg az Önhöz legközelebbi tetőfedőt vagy márkakereskedőt a Tondach Partnerkeresővel!

Nem tudja, mennyi cserépre van szüksége épülő házához vagy felújításra váró tetőjéhez? Vegye igénybe az ingyenes mennyiségszámítás szolgáltatást! Küldje el a hír alatt feltüntetett elérhetőségre e-mailen, és néhány napon belül elküldik Önnek a szükséges tetőcserép mennyiséget. A mennyiségszámításhoz feltétlenül szükséges műszaki rajzok: alaprajz, homlokzati rajzok, metszetrajzok.

A Tondach tetőcserepek letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva találja meg. Amennyiben további információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9300 Csorna, Cserépgyári út 1.
Telefon: +36 1 248 2600
Fax: +36 1 248 2610
E-mail:
Web: www.tondach.hu
   
   
   
Friedrich Dániel
mennyiségszámítás  
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
Híves Zsolt
műszaki szaktanácsadó +36 30 928 7432
Nagy Tamás
műszaki szaktanácsadó +36 30 982 0798
A Tondach Magyarország Zrt. kerámia tetőcserepek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Egyéni tetőmegoldásokat kínál - legyen ez a formai vagy a színválasztéknak köszönhetően. A folyamatos termékfejlesztés által a tervezői szabadság határok nélkülivé válik. A tetőfedés terén tapasztalható trendekkel szemben nyitottak. A fejlesztési folyamatok a partneri igények kielégítése jegyében zajlanak, függetlenül attól, hogy új tetőről vagy tetőfelújításról van-e szó. Piacvezető pozíciójukat eredményeik igazolják, hiszen a Tondach Magyarország Zrt. a hazai összes tetőfedő-piacon felhasznált mintegy 11,5 millió négyzetméterből 40-45 százalékkal veszi ki részét. A cég piaci részesedése 80% a kerámia tetőcserepek területén.
Hír
A piaci trendekhez igazodva megújult a Tondach tetőcserép választéka
2017.05.15    
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tondach  Natur  line  Color  line  Protect  line  Exclusive  line  Twist  Figaro  Kékes  Pilis  Bolero  tetőcserép  kerámia  tetőcserepek  tetőfedés