proidea.hu online termékinformációs katalógus

Vásároljon Teka Hydroclean® HL sütőt, és nyerjen egyet a fantasztikus ajándékok közül


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. december 14.

A nyereményjáték 2017. január 31-ig tart

Teka nyereményjáték

Legyen még egy élménnyel több!
Tegye teljessé a karácsonyi készülődést a Teka Hydroclean® HL sütőjével, amely nem csak a konyhai munkát könnyíti meg, de fantasztikus ajándékot is hozhat a fa alá. Vásároljon Teka Hydroclean® HL sütőt, majd a kapott számlával regisztráljon a www.tisztasuto.hu/regisztracio/ honlapon és máris részt vehet a sorsoláson.

1.fődíj:
Utazás Madridba és VIP jegy a RealMadrid mérkőzésére 2 fő részére
2. díj:
Berendezik konyháját Teka készülékekkel
3. díj:
Wellness hétvége 2 fő részére

A promóció részleteiről minden információt megtalál a www.tisztasuto.hu oldalon.
A promóció időtartama: 2016. október 31. - 2017. január 31.
Vásárlását 2017. január 31-ig van lehetősége regisztrálni a honlapon.

Teka Hydroclean® - Hagyja a piszkos munkát a sütőre!

Teka Hydroclean® HL sütő

A ropogós, illatos sülteket, egészséges rakott zöldségeket, és finom süteményeket a mai modern sütők nélkül nem tudnánk elkészíteni otthon, ezért a jó sütő minden konyha alapvető kelléke. De bármekkora áldás is a háziasszonyoknak ez a szerkezet, van egy nagyon kellemetlen oldala is: a takarítása egy rémálom.
Kivéve, ha sütő gombnyomásra tisztul...

Teka Hydroclean®Ma már elképzelhetetlen az élet nélkülük, de még mindig van egy dolog, amivel nehezen barátkoznak meg a gazdáik: ez pedig sütőtakarítás piszkos munkája. Nem vagy egyedül, ha már ennek a gondolata is elrémiszt, de van egy jó hírük is: nem kell tovább kínoznod magad, ha a Teka Hydroclean® sütőjét választod! Egy pohár vízzel 24 perc alatt, jóformán erőkifejtés nélkül tiszta a sütő.

A Hydroclean® rendszer egy olyan innovatív technológia, melyet a sütőtér és a tepsik bevonatánál alkalmaznak. A Hydroclean® funkció kiválasztásával és elindításával gőz képződik a kamrában, amely lecsapódik a sütőtér belső falain. Segítségével a sütés közben keletkezett szennyeződés leválik a felületről. A Hydroclean® minden, ami a tisztításhoz szükséges. Miután a program lefutott nincs szükség egyéb tisztítószerre, a kamra egy nedves ruhával tisztára törölhető.

A képek csak illusztrációk! A játékban való részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti, a nyereményjáték részletes leírása a www.tisztasuto.hu oldalon olvasható.

A Teka beépíthető sütők katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben a nyereményjátékkal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: www.teka.com
Bőr Zoltán
Területi Vezető, Projekt Manager +36 30 640 4863
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
További hírek a Beépíthető tűzhelyek, sütők, párolók, főzőlapok, grill-lapok termékkategóriában
További hírek a Konyhai berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Teka  Hydroclean  HL  sütő  nyereményjáték  promóció  beépíthető  sütő