proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tavaszi Polmetál cserepeslemez akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. március 02.

A kedvezményes ajánlat 2018. március 31-ig érvényes

Ha megunta, hogy állandóan beázik az otthona, és egy megbízható tetőfedési formát szeretne, akkor ez a lehetőség mindenképp Önre vár. Hosszú élettartam, könnyű szerelhetőség, nagy teherbírás, minimális súly és nem törik. Hogy miről van szó?

A cserepeslemez egyaránt használható az egy- és többlakásos családi házak, gazdasági és közhasznú épületek, templomok és más műemlék jellegű épületek tetőinek modern, tartós és esztétikus befedésére. A termék többfajta felületen való felhasználhatósága, valamint széles színskálája lehetővé teszi, hogy a tetőt a homlokzattal és a környezettel összhangba hozzuk.

Hogyha le szeretné cserélni lakóházának a tetejét, vagy csak felújítást tervez forduljon a Polmetál Pruszynski Kft.-hez bizalommal. Személyes ajánlatkérésnél meglepik egy finom ínyencséggel.

Amennyiben egy komplett tetőrendszert és ereszcsatorna elemeket rendel, a vásárlás összegéből 15% kedvezményt adnak. Ezenfelül az első 10 vásárlót további ajándékkal lepik meg.
A Polmetál cserepeslemezek és ereszcsatornák letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
Telefon: +36 94 365 034
Telefon: +36 94 565 164
Fax: +36 94 565 165
E-mail:
Web: www.pruszynski.hu
Kantó György
   
   
   
   
   
A Polmetál Pruszynski Kft. 2002-ben alakult lengyel-magyar vegyes vállalatként. A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedőanyagok gyártásában. A cég elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, fém álmennyezeteket, gipszkarton falrendszerek tartó vázait, valamint a családi házak fedésére is használt Magyarországon is egyre népszerűbb cserepes lemezeket gyárt és forgalmaz.
Kulcsszavak:  Polmetál  Pruszynski  cserepeslemezek  cserepes  lemezek  cserepeslemez  cserepes  lemez  ereszcsatorna  tetőfedés  tetőfelújítás