proidea.hu online termékinformációs katalógus

Prémium CREATON kerámia tetőcserép akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. május 08.

Az akció 2017. május 31-ig érvényes


Színesítse otthonát tavasszal különleges, engóbozott színű kerámia cseréppel és fizesse érte a natúr cserép árát!

Válasszon az akcióban résztvevő színek és formák közül, ahol mindenki megtalálja az otthonához és pénztárcájához passzoló modellt.
  • BALANCE NUANCE engóbozott: téglavörös, rézvörös, borvörös, sötétbarna
  • RAPIDO NUANCE engóbozott: téglavörös, rézvörös, borvörös, sötétbarna
  • RÓNA NUANCE engóbozott: rézvörös, antik
  • HORTOBÁGY NUANCE rézvörös engóbozott
  • KLASSIK NUANCE rézvörös engóbozott
  • CANTUS NUANCE rézvörös engóbozott
  • DOMINO NUANCE rézvörös engóbozott
Az akció időtartama: 2017. április 1 - május 31.
Ha az akcióban résztvevő színek és formák közül választ, az akció ideje alatt az adott modell natúr vörös színű változatának árát kell fizetnie.

Kerámia tetőcserép az örök klasszikus

Klasszikustól a modernig, családi háztól a társasházig, új építéstől a felújításig. A kerámia tetőcserép, az örök klasszikus, amely mindenhová illik. Az engóbozott színek pedig különlegesen szépek és még tartósabbá és ellenállóbbá teszik a tetőcserepet és a belőle készült tetőt.

A tetőcserépbe égő védelem, az engób

A kerámia tetőcserepek tartós színe az agyag minőségétől, színétől, és az alapanyaghoz kevert természetes anyagokkal az égetés során kialakított kémiai kötéseitől, valamint a felületére kerülő engób, azaz a földfesték anyagától és színétől függ.
Tévhit, hogy az engób olyan felületi festék, vagy kezelő anyag, amely zord időjárás vagy külső hatások miatt sérül vagy leválik. Ennek gyártástechnológiai titka, hogy az engóbnak mind a szárításkor, mind az égetéskor egyformán kell összehúzódnia az agyaggal, amelyből a tárgy készül, így gyakorlatilag beleég a felületbe, a tetőcserép felületébe égő védelemmé válik. Így az engób nem egy felület, hanem maga a cserép.

Az akcióban szereplő CREATON kerámia tetőcserepek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a CREATON South-East Europe Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
Fax: +36 92 551 559
E-mail:
Web: www.creaton.hu
Web: www.creatonteto.hu
   
   
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  prémium  creaton  balance  rapido  róna  hortobágy  klassik  cantus  domino  nuance  kerámia  tetőcserép  tetőcserepek  engób  engóbozott